rdlsln isimli üyenin son içerikleri

1. R

Kule Tipi Soğutucu İçin ARGB Fan Önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/384878/thermalright-peerless-assassin-120-se-argb-tl-c12c-s-120mm-6-x-6mm-isi-borulu-amd-intel-uyumlu-hava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/ Argb olmayanını kullanıyorum. Memnunum. Tavsiye ederim. Tabi kasanıza sığıp sığmadığını kontrol edin.
  2. R

Monitörde Netlik Sorunu

İyi akşamlar. Kısa bir süre önce sistem topladım ve monitör olarak asus tuf gaming vg24913a model 23'8 inçlik ekranı aldım. Monitörde ghosting ya da ölü piksel sorunu yok. Display port ile bağlı ekran. Ancak ufak yazılar (masaüstündeki simgelerin altındaki yazılar, tarayıcıda sekme başlığındaki...
  3. R

12400f işlemci soğutucu(hava) önerilerinizi bekliyorum

aynı işlemci. i5 12400f.
  4. R

12400f işlemci soğutucu(hava) önerilerinizi bekliyorum

Bugün monte ettim(hayatında ilk defa yaptım. Yarım yamalak yapmış olabilirim). Performansını beğendim. Normal kullanımda 30 derece civarında. Rdr 2'de 45-50 arası tuttu.
  5. R

Sıvı soğutma veya hava soğutucu önerisi

Thermalright peerless assasin aldım. Bugün monte ettim. En azından monte edebildiğimi düşünüyorum. Rdr 2'de test ettim yaklaşık 1 saat 30 dakika boyunca. aynı ekran kartı ama işlemcim i5 12400f. 45-50 derece civarında tuttu işlemci sıcaklığını. Çok nadiren anlık 51-52'yi görse de 1 saniye içinde...
  6. R

Yardım Askerlik için alınacak malzemeler.

büyük ihtimalle boğazların tahriş (faranjit) olacak ilk gittiğinde. pastil götür onun için. çok bir faydası olmaz büyük ihtimalle ama hiç yoktan iyidir.
  7. R

İ5 12400f asus 4060 ti ddr5 sistem iyi mi 31k ya 1 tb ssd ve sıvı soğutma dahil

neredeyse aynı sistem(sıvı soğutucu hariç) pckolikte 25.000tl'ye satıldı geçen cumartesi. kesinlikle değmez.
  8. R

Öneri BU İKİ MONİTÖR ARASINDA HANGİSİ SİZCE?

ben az önce 4990 TL'ye vatan mağazasından (mağaza fiyatı 5250 TL) asus olanı aldım. Msi G244F E2(hepsiburada'da 4600 TL) ile onun arasında kalmıştım ama asus'ta hoparlör olduğu için fiyat farkı gözümde birbirini erittiğinden doğrudan mağazadan almayı tercih ettim. ayrıca kutudan display port da...
  9. R

Öneri BU İKİ MONİTÖR ARASINDA HANGİSİ SİZCE?

aoc'nin üretilen bir partisinin kronik sorunlu olduğuna dair konuşmalar olmuştu. konusu da burada; https://forum.donanimarsivi.com/konu/aoc-24g4x-almayin-aldirtmayin-en-azindan-bi-sure.1005669/ şu anda neredeyse hiç stoğu da yok. o yüzden şimdilik o modelden uzak durmakta fayda var. asus'u ben...
  10. R

Pckolik kargo süreci

Ben de 12'sinde hazır sistem sipariş ettim. 3-5 iş günü hazırlama süreleri oluyormuş genelde. Bir de benim aldığım sistem kampanyalıydı, stok 100 adetti ve iki üç saatte stok bitti. O yüzden şu anda yoğunlukları çok olduğundan kargolama süreci uzun olabilir.
  11. R

Monitör Tavsiyesi (5000 TL bütçe)

şu anki fiyatı bütçeyi aşıyor. o yüzden düşünmüyorum. teşekkürler. 1728943046 2k ekran almayı düşünmüyorum. teşekkürler.
  12. R

Monitör Tavsiyesi (5000 TL bütçe)

İyi geceler. İnternetten hazır sistem sipariş ettim ve sistem kargolanıp gelene kadar da monitör bakıyorum. 1080p ve 23'8 inç düşünüyorum. Yaptığım araştırmada şu iki marka arasında kaldım...
  13. R

Çözüldü✓ AM5 Sistem Önerisi (25-26k bütçe)

teşekkürler. bir de son olarak işlemci soğutucusu olarak ne tavsiye edersiniz? 1728754015 bu arada yorum yazan ve tavsiyede bulunana bütün arkadaşlara teşekkürler.
  14. R

çok teşekkürler. belirtilen kasadaki psu kalitesi iyidir değil mi(550w olanına düşürmeyi de planlıyorum)? bir de ssd'de dram olmasını istiyorum ama rtx 4060 ti için o konu gözardı edilebilir gibi geldi bana.
  15. R

Merhabalar. İlk defa kasa almaya karar verdim. Hem iş hem de özel amaçlı kullanacağım. İş ile ilgili olan kısmı sadece word üzerinde dilekçe yazmak vs. Bunun haricinde işten arta kalan zamanlarda bazen AAA kalite hikaye temelli oyunlar oynamayı düşünüyorum. Rekabetçi oyunlara herhangi bir ilgim...
Geri