Acer Nitro 5 AN515-57 model bilgisayarımı prize takınca aniden ısınmaya başlıyor. Oyun bile açık değilken normal bir kullanımda ısı 85-90 dereceleri buluyor. Çözümünü bir türlü bulamadım. Servise gönderdim fanları temizlendi bakımını yaptılar ancak sonuç değişmedi. Kablosunu çıkarınca sıcaklık...
Acer Nitro 5 AN515_57 bilgisayarımın arka kapağını açmadan ram markasını ve cl değerlerini vs nasıl öğrenebilirim? 16 gb ram tek modül olduğu için 16 gb aynı marka ile yükseltme yapmak istiyorum. Bilen varsa ve bilgilendirirse sevinirim.
God Of War oynarken bir anda fanlar son hızda dönmeye başladı. Oyunu henüz yeni açmıştım. Sonrasında öyle bir kasmaya başladı ki sorunun ne olduğunu anlamadım ve oyunu Alt+F4 ile kapatmak zorunda kaldım ama oyunu kapatmama rağmen fanların hızı hiç düşmedi. Sonrasında güç kablosunu çıkardım ve...
3070 ekran kartlı ve i7 11800h işlemcili Nitro 5 laptopumda PUBG'de en düşük ayarlarda bile fps 40-45'e kadar düşüyor. Hiç akıcı, yumuşak bir görüntü kalitesi alamıyorum. Bazı oyunlarda da almam gereken fps değerlerini aldığımı düşünmüyorum. Valo'da mesela ortalama 110-120 fps alıyorum yüksek...