re00 isimli üyenin son içerikleri

1. re00

İphone 15 kamera yanindaki arka camin kirilmasi

Apple yetkili servis kabul etmiyor daha once teknik serviste yaptirmadigim icin
  2. re00

İphone 15 kamera yanindaki arka camin kirilmasi

İphone 15 ik ilk aldigim gunden arka cami kirildigi icin degistirmek zorunda kaldim . Tamir ettigim yerin apple sertifikasi ve orjinallik garantisi oldugundan guvenerek arka cami yaptirdim . Tamirin uzerinden 1 bucuk ay gecti gecmedi , kameramin yanindaki arka camda farkli yerlerden kiriklar...
  3. re00

Turkcell yeni gelenlere özel indirimler yapıyor mu?

Niye 1771076921 Cok ugrastirir be hocam baska cozumu yok mu
  4. re00

Turkcell yeni gelenlere özel indirimler yapıyor mu?

Turk telekomdan turkcelle gectim faturasiz kullandigim icin sadece uc aylik bir indirim saglayarak 20 gb lik paketi 225 tl ye sundular. 3 ay sonunda 20 gb lik pakete 780 tl vermek istemiyorum başka indirimli paket de yok faturaliya gecmeyi dusundum fiyatlar daha da ucuk ne yapacagimi sasirdim...
  5. re00

İPhone 15 arka cam kırılması

Dün aldığım iPhone 15 yere düşüp kırıldı. Arka camı değişmese kılıfla beraber sıkıntı olur mu yine de? Ankara içi uygun fiyatlı tamir nerelerde yapılıyor? Orjinal drhil yan sanayi taktırsam sıkıntı olur mu ?
  6. re00

Iphone almak icin en guvenilir yer neresi?

Neden? 1765386798 Buldum hocam saolun 🙏🏼
  7. re00

Saolun hocam simdi gordum 🙏🏼 1765379430 Tesekkurler hocam 🙏🏼🙏🏼 normalde reduva cikiyordu da suan buldum amazonun jendi sattigi sayfayi 1765379454 Ihtiyaclarimi en cok karsilayan iphone
  8. re00

Anlamadim?
  9. re00

128 gb mavi modeli yok hocam diger modelleri satiyor amazon
  10. re00

Cok oyun oynamayacagim zaten uzun gitsin yeter bana 60 hz i farketcegimi dusunmuyorum 1765378865
  11. re00

Satici farkli hocam
  12. re00

Herhangi bir terslik olmaz mi hocam , iadedir kargodur 1765378472 Direkt amazon satmadigi icin guvenilir gelmedi
  13. re00

128 gb mavisine bakiyordum
  14. re00

Farkindayim hocam istedigim model yok diye yazdim
  15. re00

iPhone 15 almayi dusunuyorum. Normalde Amazon'dan alacaktim fakat Amazon kendi satmiyor cihazi o yuzden pek guvenemedim. Nereden alirsam sıkıntı yasamam?
Geri