Hocam yanlış değerlendiriyorsunuz satılmazsa ucuzlar teorisi bi yerde son buluyor yaşadığımız coğrafya belli bi ürün yurtdışından özellikle Amerika’dan ucuzsa bu iyi bi fırsattır özellikle sarı sitede bu işlemcinin ikinci eline 14 15 isteyen dolu sırf sorun firmalar değil insanlar daha beter
İhtiyacı olan alsın dedim. 28 e 5070 verdiler her hafta bi dünya PSU konusu oluyordu AM5 leri Hepsiburada iyi fiyata da verdi 18 e Oled alanlar oldu itopyadan bunların tekrar olacağını düşünmüyorum indirim furyası azaldı düşüncem. Tekrar belirtiyorum bekleyen için iyi fiyat
Amerikada 340 dolar neye göre belirlediniz ederini. İhtiyacı olan kaçırmasın 200 300 tl daha düşer diye beklemeye değmez mayıs bittiğinden beri arttı fiyatlar
https://www.itopya.com/kuark-hit-v2-intel-core-ultra-5-245kfmsi-geforce-rtx-5070-12gb-16gb-ddr5-1tb-m2-ssd-oem-pak_h31701#kategori_78
Burda daha güzel bi fırsat var gibi ihtiyacı olan değerlendirebilir 55 mesaj sınırı olduğu için konu açamıyorum belki birine yarar
1780434486
60 liraya Rtx 5070...
Alınır bu sistem anakart hakkında bilgim yok en kötü 5080 en iyi 5070 Ti Dan iyidir. İlerde daha iyi bi SSD alıp indirimden ana diskin yaparsın özelleştirme çok pahalı