Kabloları kontrol edip klavye USB sini başka bir USB portuna takmayı deneyin varsa elinizde başka bir klavye ile deneyin diğer türlü geçemezsiniz bu bölümü.
Tabii ki Asus kanadında ROG B550-E ve XE
MSI olarak B550 Unify X modeli ama dediğiniz gibi bütçeniz kısıtlıysa Asus X570 Prime Pro anakartını önerebilirim her türlü taşır o işlemciyi yalnız dikkat edin X570-P değil Asus X570 Prime Pro modeli.
Selamlar 5800X 3D gibi bir canavara B550 üst modeller örn. Asus ROG B550 E ve XE gibi tepe modeller yakışır X570 kanadında bütçeye göre Prime Pro veya ROG Extreme gibi tepe modelleri öneririm çünkü gerçekten üst seviye bir işlemci bu tarz giriş seviye kartlardan işlemcinin tam verimini...
1200 TL ye ancak 2. El bulursunuz verimlilik ve uzun vadeli kullanmak adına 80+ Gold sertifikasına sahip bilindik markalar tercih etmeniz gerekiyor Corsair FSP Evga Seasonic Sharkoon gibi sıfır olması adına ve şu anki sistemine yetecek bir güç kaynağı önerdim Zalman da fena sayılmaz ama bu...
Selamlar sistemde herhangi bir overclock varmı yoksa stok ayarlarda mı kullanıyorsunuz?
Sıvı soğutmanın radyatör çıkışından çıkan havayı kontrol edin sıcak soğuk veya ılık bir hava mı geliyor?
Birde herhangi bir ayar vs değiştirdiniz mi? çünkü dün olduğunu belirtmişsiniz.
Sana tavsiyem kendim de kullanmış olduğum Sharkoon WPM ZERO 80+ Gold 550w modeli olur. Şimdi diyebilirsin zaten elimdeki 550w neden yine 550w alayım az önce fiyatlara baktım ve 650w olan modeli 1500 TL bandında ve Ryzen 5 3600 RTX 3080 ikilisinde RTX 3080'e 360w çektirdiğim halde sorun olmadı...