realder35 isimli üyenin son içerikleri

1. realder35

Yeni 700w psu alımı, uyumlumuyum?

İyiyim de bu cevap ne alaka ?
  2. realder35

Yeni PC Topladım Açılışta Bios Ekranı Geliyor

Teker teker denemekten başka alternatif yok şu anda veya başka klavye bağlayacaksınız işlem bu kadar basit konu kilit.
  3. realder35

Çözüldü✓ 5800x3d işlemciyle uygun çalışabilcek ekran kartı önerisi

4.5k ya falan 2. El 6700xt bulursun sağlam araştırma yapmak lazım.
  4. realder35

3050 kadar gereksiz verimsiz para israfı bir kart daha yok tamamıyla para tuzağı minimum 3060ti tavsiye ederim daha üstü de olabilir bütçeye göre.
  5. realder35

Kabloları kontrol edip klavye USB sini başka bir USB portuna takmayı deneyin varsa elinizde başka bir klavye ile deneyin diğer türlü geçemezsiniz bu bölümü.
  6. realder35

En tepe en güçlü DDR4 İşlemcilerden biri 5800X 3D hiçbir fikrin yoksa bile YouTube'dan test videolarını izleyerek bilgi edinebilirsin.
  7. realder35

F1 tuşuna basmanız gerekiyor devamında BIOS a yönlendirme yapacak bu kadar .
  8. realder35

2. El olarak RTX 3080 RX 6900XT bulabilirsiniz o fiyat bandında sıfır 3060ti 3070 de alabilirsiniz tabi.
  9. realder35

Bu işlemci ile darboğaz yaşayacağınız bir ekran kartı yok bütçenizi ve sistemde ne yapacağınızı yazarsanız yardımcı olabilirim.
  10. realder35

ryzen7 5800x3d işlemciye anakart

Tabii ki Asus kanadında ROG B550-E ve XE MSI olarak B550 Unify X modeli ama dediğiniz gibi bütçeniz kısıtlıysa Asus X570 Prime Pro anakartını önerebilirim her türlü taşır o işlemciyi yalnız dikkat edin X570-P değil Asus X570 Prime Pro modeli.
  11. realder35

ryzen7 5800x3d işlemciye anakart

Selamlar 5800X 3D gibi bir canavara B550 üst modeller örn. Asus ROG B550 E ve XE gibi tepe modeller yakışır X570 kanadında bütçeye göre Prime Pro veya ROG Extreme gibi tepe modelleri öneririm çünkü gerçekten üst seviye bir işlemci bu tarz giriş seviye kartlardan işlemcinin tam verimini...
  12. realder35

1200 TL ye ancak 2. El bulursunuz verimlilik ve uzun vadeli kullanmak adına 80+ Gold sertifikasına sahip bilindik markalar tercih etmeniz gerekiyor Corsair FSP Evga Seasonic Sharkoon gibi sıfır olması adına ve şu anki sistemine yetecek bir güç kaynağı önerdim Zalman da fena sayılmaz ama bu...
  13. realder35

Çözüldü✓ SIVI SOGUTMA VE STOK FANLA ISLEMCI 100 DERECE

Selamlar sistemde herhangi bir overclock varmı yoksa stok ayarlarda mı kullanıyorsunuz? Sıvı soğutmanın radyatör çıkışından çıkan havayı kontrol edin sıcak soğuk veya ılık bir hava mı geliyor? Birde herhangi bir ayar vs değiştirdiniz mi? çünkü dün olduğunu belirtmişsiniz.
  14. realder35

Dediğim gibi bütçe belirtirsen yardımcı olabilirim. İlerde de yapacağın Upgrade e göre bir PSU seçebiliriz.
  15. realder35

Sana tavsiyem kendim de kullanmış olduğum Sharkoon WPM ZERO 80+ Gold 550w modeli olur. Şimdi diyebilirsin zaten elimdeki 550w neden yine 550w alayım az önce fiyatlara baktım ve 650w olan modeli 1500 TL bandında ve Ryzen 5 3600 RTX 3080 ikilisinde RTX 3080'e 360w çektirdiğim halde sorun olmadı...
Geri