realerw isimli üyenin son içerikleri

1. R

Türkiyede neden iphone bu kadar tercih ediliyor?

Valla baya videolar görüyorum ama sanırım hala 3-4 sene destek veriyorlarmış zaten yavaş yavaş pazar payına girmeye başladılar
  2. R

Tamamen kullanımına bağlı hocam 13 alan arkadaşıma 2 yıl dayandı sadece eğer s6 edgei de o şekilde kullanırsan o da dayanır ama tabii ki o dönemler bariz iphone üstünlüğü vardı
  3. R

Evet dediğiniz markalar kendisini çok geliştirdi fakat os olarak hala çok güvenilmiyor onun dışı hepsi kendi kategorisi için canavar cihazlar
  4. R

O özelliklerin hepsini genel olarak telefona en iyi ve stabil yayan samsung hocam ondan onu örnek aldım
  5. R

Hocam s26 ultra için ne kadar bütçe ayırdınız?
  6. R

Kısa sürede değişecekseniz cidden çok avantajlı 👌
  7. R

Gerçekten de öyle. Konuyu açma sebebim gerçekten 13,15 gibi düz modellerin (bana göre) hiç mantıklı cihaz olmamalarına rağmen 35bin 45bin gibi paralar dönmesi tabi herkes istediğini alır fakat bu paraları vermedeki sebepleri merak ettiğim için açmıştım. Türkiyede 2katının üstü fiyatlar ödeniyor...
  8. R

Bende 16 pm kullandım fakat bana Android daha ferah ve akıcı hissettirdi zaten konunun ana başlığı asla sizin gibiler için değil cihazınız hayırlı olsun hocam.
  9. R

Ağzına sağlık hocam. Bana iOS'taki karanlık mod uygulamaları çok güzel geliyor. One UI 8.5 ile sanırım gelecekmiş ama o kadar kaliteli olur mu sanmıyorum.
  10. R

İki saattir boşa konuşmuşuz gerçekten ortada işte 😀
  11. R

Allaha şükür param var ve bana yeten telefonu aldım. Başka konularda kendi kullandığın telefon diye gelip burada konuyla alakasız mesajlar yapmaman dileğiyle.
  12. R

Eğer konu marka rezilliklerine gelirsen apple geçmişinide araştırabilirsin. Yazını okumadım bile çünkü sonuç olarak bağlamak istediğin yer belliydi bende buna cevap verdim eğer konunun ana başlığı ile ilgili farklı bir mesajın yok ise samsungun rezilliklerini ağlayarak samsung supporta...
  13. R

Hiçbir objektif taraf yok yazıda gerçekten. Sen direk kafada samsungu bitirmişsin sana ne anlatsak boş bu konudan ne anlamak istiyorsan anlayabilirsin dostum bu kadar mesaj yazıldı ve konu sonuç olarak aynı yere geldi ama sen samsung kasıyor demeye getirmeye çalışıyorsun ve gerçekten aşırı...
  14. R

Niye samsung alıyorsunuz diye konu yok çünkü zaten fiyatları yurtdışına yakın seviyelerde. ip 15 alıpta s25'e laf edebilecek durumda olmadığı için zaten apple kullanan adam böyle bir konu açamaz. İkinci olarak ise kimseyi hedef gösterdiğim yok konuyu daha iyi okumanı tavsiye ederim, Sen demiyor...
  15. R

Hocam benim bu konuyu açma sebebim gerçekten merak kimsenin aldığı kullandığı telefon beni ilgilendirmez. Sizin anlamadğınız burda iphone kötüleme yok kim neye ihtiyacı varsa onu alabilir zaten fakat iphone alanların çoğu sizin gibi düşünmüyor çoğu marka ve statü için alıyor bahsedilen konu o...
Geri