16 GB ramim vardı . Bazen kendiliğinden kapanıp 8 GB olarak algılıyordu. Ramlerin yerini değiştirdim tekrar 16 GB okudu fakat bir süre sonra tekrar kapandı. Bende bios güncellemesi yapayım, belki sorun ordadır dedim. Durum bu şuan. PC yi de kapatmadim ne yapacağım bilmiyorum.
Arkadaşlar bios güncellemesi yaparken burada dondu. Yaklaşık 1 saattir böyle. Aynı USB ile daha önce birden fazla bios guncellemistim. Yani donanımsal bişey olması mümkün değil. Anakart biostar b450mh . Şuan ne yapabilirim?
Ekran kartının 45 w olması enerji tüketimi açısından iyi ama performansı etkilemesi eksi yönde değil midir ? Bunlar göz ardı edilip yinede alınmalı mı diyorsunuz ?
Arkadaşlar herkese selam. Bu iki laptop arasından hangisi alınmalıdır? Ve 22 bin bandında önerebileceğiniz neler var ?
https://www.hepsiburada.com/monster-abra-a5-v19-3-6-intel-core-i7-12700h-16gb-ram-1tb-ssd-4gb-rtx3050ti-freedos-15-6-fhd-144hz-oyun-bilgisayari-pm-HBC00002RJF1U...
Tablete pek sıcak bakmıyorlar. o yüzden eledim o seçeneği :D
1664197630
Tablete pek sıcak bakmıyorlar hocam.
1664197730
Teşekkür ederim hocam. Notlarıma ekledim (y)
Anladım hocam ben yine de göz gezdireyim. Yorumun için teşekkürler.
1664197251
Evet bende farkındayım laptop'dan çok anlamadığım siz değerli kişilerin yorumlarını dikkate alıyorum.