Reapt0r isimli üyenin son içerikleri

1. Reapt0r

Bir kıza ilk mesaj nasıl atılır?

konuşmak istiyorsa ne yazdığının gerçekten önemi yok ama konuşmak istemiyorsa istersen destanlar yaz istersen duyulmamış şeyler söyler hiç bir geri dönüş alamazsın. Karşı da ki kişi istiyorsa beklemediğin bir anda o bile yazabilir sana
  2. Reapt0r

Vozol aroma önerilerim

malesef aynı tatlara erişemiyorsun, arada illaki fark oluyor, e sigarada aroma istiyorsan tek tek likit almak zorundasın pod ömrü bitince pod almak zorundasın, hemen hemen aynı maliyetlere geliyor, sürekli böyle puff alıp tüketmek de pek mantıklı değil, sürekli tüketiyorsan toplu alıcaksın...
  3. Reapt0r

Sizce bu kıza açılmalı mıyım?

knkm kızda istekli senle konuşmak istiyor bu yazışmalardan bunu anlamak biraz kolay, seviyorsan hırt diye atlama ama çok da geciktirme ufak ufak konuştukca hislerini belli et , o da yeşil ışık yakarsa tepkilerinden konuşmalarından anlarsın zaten.Bu konularda utanma çekinme olmaz. beraber vakit...
  4. Reapt0r

Neden İnsanlar İphone Kullanılıyor - Kullanıyorsunuz ?

8 aydan sonra telefon çöp olmuyor uzaya gitmiyor yine kullanılabilyor knk yılbaşında tekrar açılıyor hani
  5. Reapt0r

yd cihaz çok bir sorun teşkil etmiyor inan ki , cihaz yine aynı cihaz sadece senede 8 ay kullanıma açık benim 2. bir telefonum olduğu için pek sorun olmuyor
  6. Reapt0r

Bende zamanında böyle düşünüyordum iphone almam zengin işi herşeyi kısıtlıyor vs diyordum,telefonum bozulduğu için bir iphone 11 aldım ve optimizasyonu kullanım rahatlığı çok hoşuma gitti, sonrasında satıp direk yd iphone 14 pro max aldım 2 seneye yakın kullandım satıp yd 15 pro max aldım...
  7. Reapt0r

Motoruma kasıtlı çarpıp kaçan sürücü hk soru

knk kasti yaralama ve kaçtığı için sigorta olaya karışmıyor , sende süreç nasıl işler bilmiyorum ama benimde başıma şöyle bir olay geldi , adam birden önüme kırdı yaşlıydı ben çamurluktan çarptım adama takla attım kalktım adam indi arabadan bir şey var mı falan dedi yok dedi motorumu kaldırmaya...
  8. Reapt0r

❌İndirim Bitti! Msi Hava Soğutucu 🔥1.299₺ + 20$ Steam Kodu Hediye !

Kod alınıyo da soğutucu bi işe yaramıyo ederi 500₺ ,kodu kendin alsan da aynı şey ,Kaldı ki kodu almak için sipariş teslim edildikten 14gün sonra başvurman gerekli , boşa hamallık
  9. Reapt0r

BARGELLO PARFÜM ÖNERİSİ ERKEK

Muadil parfüm işi yapıyorum, ne istersen güzel yoğun esans oranı ile yapıp gönderebilirim, çoğu markanın muadili mevcut , pm atabilirsin
  10. Reapt0r

İyzico 500 ve %25 kampanyalarını beraber kullanabileceğim site varmı?

laptop com tr, incehesap, pckolik de olabilir
  11. Reapt0r

Merhaba kolay para kazanma taktik

ben öğrenmek isterim hocam daha önce cs2 ticareti yapıyordum
  12. Reapt0r

Bu bütçeyle şu tarz pc ler toplanıyor sizce toplamalımıyım?

aldığın zaman takardın , teklif benden 😇
  13. Reapt0r

Bu bütçeyle şu tarz pc ler toplanıyor sizce toplamalımıyım?

elimde r7 250 2 gb ekran kartı var , hediye edebilirim ama şuan hastanede yatıyorum 1 1.5 ay sonra gönderebilirim anca
  14. Reapt0r

İlişki Hakkında , Psikologlar gelsin

knk kızı gerçekten çok seviyorum , yana yana olduğumuz zaman her şeyi unutuyorum, kız da beni çok seviyor , ama artık ilk tanıştığımızdaki gibi değil , çok darlıyo, çok trip atmıyo, bir şey dediğim zaman çok çabuk kırılıyo , beni sinir krizlerine sokuyor bazen. Bazen bana yaptığı gibi ona...
Geri