Hocam aynı durumdayım. Aşırı yağlı bir saç ve cildim var. Çok şey denedim ama çözüm yok. En iyi çözümüm her gün duş almak... Her sabah duş alırım istisnasız bir şekilde. Günün akşamına tekrar yağlı duruma dönüyorum maalesef.
2 şekilde azalma gördüm ama asla tam bitmedi, şöyle:
1) Yıllar önce...
Anladım hocam, sorun yok. Cihazların hepsi Samsung Türkiye Garantili. Yukarda arkadaşın da bahsettiği gibi, satıcı farkı. Ürün ve teknik destek aynı. Sıkıntı yok yani. :)
Aynı ölçülerde kullanıyorum. Yorumları alabilirim. Gerçekten çok güzel... Ben gereksiz artistlik için almışım ama olsun. :D Taksitle aldığım için fiyat biraz arttı bende ama olsun, fiyat gayet güzel. Çok büyük bir indirim olmasa da yine de indirimi var. Yok diyemem.
Merhabalar arkadaşlar, iyi forumlar.
Çok yakın bir arkadaşım için yüksek kapasiteli, yüksek watt çıkışlı, bol portlu, premium bir powerbank önerisine ihtiyacım var. Bütçe sınırı koymuyorum.
Bu arkadaşım elektrik-elektronik ve araba işlerinden anladığı ve bolca kamp yapmayı sevdiği için farklı...
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bu linkten almak çok daha mantıklı.
Ayrıca bir sürü ürün denedim bulaşık için, AÇIK ARA FARKLA Fairy Platinum bence en iyisi. Bunu da deneyeceğim. Finish'in ne kadar iyisini de kötüsünü de kullansam beğenemedim...
Şahsi fikrim almamak.
Bende 2 sistem var, birisinde 5800x diğerinde 9800x3d var, Arctic sıvı soğutma aldığım için ve kutusundan MX-6 çıktığı için MX-6 kullandım. Şuanda sıfır sıkıntı, sıcaklık değerlerim ideal. Tahmini 1 buçuk seneye yakın süre sonra değiştirmeyi planlıyorum. Anlık olarak daha...
Puan kullanımı belirli ülkelerde kısıtlı ve bunların arasında Türkiye'de var maalesef. Ben kullanamıyorum, nasıl kullandınız acaba? Yardımcı olur musunuz? Ben puanlarla kupon oluşturmak istediğimde sadece 100 TL'lik kupon oluşturuyor ve o da sadece ekosistem ürünleri kategorisi altında saat...
Kullanıyorum ikisini de. Arctic LF3 - 420mm, ancak sığdı ama söyleyeyim, zorla! :D Ön paneldeki 3 fan braketi çapraz duruyor. Ama çok çok çok çok iyi kasa. Hava akışı muazzam.
Arkadaşlar merhabalar. Kasa için bakınıyorum. Lian Li Lancool III kasa kullanıyorum. 2.bilgisayarım için de Lian Li Lancool 216 ya da Lian Li Lancool 207 Digital bakıyorum ama incehesap fiyatları şimdiden arttırdı, indirim yapıp normal fiyata satacakmış gibi bir his var içimde. Çünkü takip...