Recaizade Mahmut Ekrem isimli üyenin son içerikleri

1. Recaizade Mahmut Ekrem

🔥İndirim Trendyol Plus ilk ay 1 TL

55 TL ye alanlar
  2. Recaizade Mahmut Ekrem

1000 mbps o kadar da hızlı değilmiş

İndirme yaparsan farkı anlarsın, yüksek paketler bunun için var. Ortalamada 100, 200 gibi paketler bile yeterli bu tür basit şeyler için indirme dışında.
  3. Recaizade Mahmut Ekrem

İnternet hızı kaç olmalı?

Herkes bir şeyler söylemiş ama yanlış. Eğer ben çok fazla indirme yapıyorum ve uzun süreler beklemek istemiyorum derseniz tabii ki en yüksek paketi seçeceksiniz. Eğer arada bir oyun, film falan indiriyorum derseniz 500 gibi paketler yeterli olabilir ancak 1000 lik paketle aralarında fiyat farkı...
  4. Recaizade Mahmut Ekrem

En son ne satın aldınız

Yazıcı için toner ve 1 kutu navigator kağıt.
  5. Recaizade Mahmut Ekrem

Öneri Türkiyedeki tekel internet sorunu (Adil İnternet)

Benim anlamadığım en düşük hızı alana da aynı tarifeyi çekiyorlar. Ben 16 gibi komik bir hız için neden bu paraları vereyim, niye böyle bir şey var? 16, 35,50 alan adamla 1000 alan adamın faturası arasında çok bir fark yok.
  6. Recaizade Mahmut Ekrem

Benim de pek bir umudum yok bu konuda ama ne zaman kampanya vs için beni arasalar bunları söylüyorum kendilerine.
  7. Recaizade Mahmut Ekrem

En azından müşterilerin bu durumdan hoşnut olmadıklarını anlasınlar artık. @Abdullah Hacıgül
  8. Recaizade Mahmut Ekrem

Bir günde 7.5 bin imza toplanmış. Umarım daha da yayılır.
  9. Recaizade Mahmut Ekrem

2025 eylul en uygun fiyatlı internet saglayicilari nelerdir?

+ kurulum ücreti de var. Her firma yeni kurulumlarda bunu alır. Yeni Fiber aboneliklerde kurulum ve aktivasyon ücreti 1.800TL’dir. 12 ay kalma sözünüze peşin 999TL veya aylık 150TL olmak üzere 12 ay boyunca ödeyebilirsiniz. Yeni VDSL aboneliklerde kurulum ve aktivasyon ücreti 3.600TL’dir. 12 ay...
  10. Recaizade Mahmut Ekrem

2025 eylul en uygun fiyatlı internet saglayicilari nelerdir?

Gigaspeed en mantıklısı. Adamlar fiyat garantisi veriyor ve taahhüt yok. Yalnız ilk kurulum için verdikleri fiyat yüksek onun dışında başka issden geçiş ücretsiz.
  11. Recaizade Mahmut Ekrem

Sorunlar bitmiyorki. Bana daha yeni geldi fiber siz düşünün. Daha aktif bile etmediler.
Geri