Recberksan isimli üyenin son içerikleri

1. R

4 farklı oem sistem karşılaştırması hangisin almalıyım

https://www.vatanbilgisayar.com/intel-u5-245kf-rtx-5070-h810m-1tb-m-2-ssd-24gb-ram.html https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5070-a620m-480gb-m-2-ssd-16gb-ram.html...
  2. R

İnceleme MCHOSE X9 Kablosuz Kulaklık

hocam güncel eq ayarları nedir ben basss artırmak istiyorum ama nalamadım ayar ekranını pek
  3. R

bi garip geldi olum site üzerinden yaptık bunu dosya veya program felam kullanıyodu normalde
  4. R

[H4 id='USER104045freygasmUSER+abi+ingilizce+yaptkta+garanti+patlamad+dimi']@freygasm abi ingilizce yaptıkta garanti patlamadı dimi?[/H4]
  5. R

Kaç güne kargoya veriyolar
  6. R

hocam idefixten betaplus dan sipariş verdim indirim kodu var diye ama aynı satıcımı 1762980104 aynı firma değil diyende var
  7. R

Hocam birde steelseries arctis nova 3p ile bunun fark varmıdır ses konusunda mavi rengi iyi onunda
  8. R

Bu corsairin kulaklık bantları vardı üstüne altına takılabiliyodu klıfta olması sizce onlar uyarmı, garanti bozarmı
  9. R

Hocam vektörel tasarım yapıcam kulaklığın üzerine havalı durur bari bir öneriniz varmı bu konu materyal gibi. Birde bu garanti bozarmı
  10. R

tam para gelince bitti kulaklık bu forumlardan nefret etme sebebi resmen 1762723877 sizce yakında stok gelirmi pembemi alsam
  11. R

hocam elindekini satarmısınız? 1762722957 .
  12. R

dışardada müzik için kullanırım diyodum :C ÜZerine Tam ölçüleri alıp siyeh kaplama mı yapsam yapışkan kağıtlarla reklamcıda
  13. R

hocam pembe alınır mı? sizce
Geri