Laptoba kulaklık taktığımda bir dipses gelmiyor lakin herhangi bir video oynamaya başlayınca veya bir bildirim sesi geldiğinde arkadan rahatsız edici bir cızırtı sesi geliyor ve ses bittikten 1 saniye sonra kesiliyor. Normal bir zincir market kulaklığını jak girişine bağladığımda bu sorunu...
Merhabalar, GTX750Ti ekran kartı kullanıyordum ama bir yerden sonra fanı düzensiz çalışmaya başladı -tam hız çalışıyor duruyor beş saniye sonra yine çalışıyor- ve aşırı rahatsız edici bir gürültüsü vardı. Bilgisayarda yapanileceğim çoğu işlemi yapyım ama bir şey değişmedi.İnternette baktığımda...
Direkt taktığım gibi ekran siyah oluyor yine elgato uygulamasında no signal veriyor kapa aç yapsam da. Bir de şimdi taktığımda eski haline getiremiyorum windows + p yapıyorum ama gelmiyor
1731616566
İki kez yapınca oldu yine yinele moduna aldım
Laptop ekranında ekranlar böyle gözüküyor lakin yayın açacağım pcde ekran gözükmüyor.
1731615009
Ekran gözükmüyordar kastım Elgato programında No Signal yazıyor
Laptopumun HDMI Çıkışı var HDMIın bir ucunu buraya diğer ucunu yayın açacağım bilgisayardaki capture cardın IN veya OUTPUT tarafına takıyorum diğer girişe de hangisi boştaysa onu takıyorum ve onu da yayın bilgisayarındaki ekran kartına bağlıyorum. Hangi tarafa neyi bağlarsam bağlıyayım görüntü...
Merhaba Minecrafta girince alttaki hata çıkıyor. Forumda bunla ilgili 2 tane daha konu gördüm ama çözülmedi javanın içine değişik bir opengl.dll dosyası atınca açılıyor lakin bu sefer de oyun kasıyor sistemim iyi olmasına rağmen. Bu sorun eskiden olmuyordu ve rahatça oynıyabiliyordum. Çözümü...
Merhaba dostlar, elime Asus R9 270x Ekran kartı geçicek ama bilgisayarıma uyucak mı uymıycak mı bilmiyorum. Uyumu herhalde anakartla ilgilidir diye böyle bir konu açtım. Başka etkenler var mı? Ve Asus R9 270x Ekran kartı ASUS h81m-k anakartına uyar mı? Bilen var ise yazabilir mi?
Yukarda...