RecepKarataş isimli üyenin son içerikleri

1. R

Bina altyapısını Vdsl den Fiber altyapıya nasıl geçibilirim

Bina 2014 yılında yapılmış müteahhit saolsun zamanında adsl altyapısını bile bağlatmamış . Mahallede 20 bina varsa fiber olmayan 3 5 tane vardır daha neyi bekliyorlar.
  2. R

Bina altyapısını Vdsl den Fiber altyapıya nasıl geçibilirim

Merhaba, bulunduğum bina, yaklaşık 7-8 yıl önce ADSL altyapısından VDSL altyapısına geçirildi. 2023 yılında, binadaki tüm dairelerden güçlükle imza toplayarak, yönetici onayı ile bölgedeki Türk Telekom Müdürlüğü’ne fiber altyapı talebinde bulundum. Başvuru sürecinde görüştüğüm yetkili mühendis...
  3. R

Dying Light 2 oyunu DualSense kolunu xbox kolu olarak algılıyor

Fotoğrafta görüldüğü gibi Dualsense kontolcüsünü xbox kontrolcüsü olarak görüyor. Oyun içinde tuşları yapılandırabileceğim bir seçenek var mı?
  4. R

Dying Light 2 Azman Parçalayan Şemasını bulamıyorum

Dying Light 2 oyununda buradan cüsseli bir şey geçmiş yan görevinde 4. aşamayı bitirince ödül olarak Azman Parçalayan efsanevi şemasını veriyor. Ben bu görevi bitirdim ama şemayı bir türlü bulamadım. Eşya üret kısmında yoktu base noktalarındaki dayılara gittim baktım ama orada da göremedim. Bu...
  5. R

🔥İndirim hyperx cloud alpha wireless 3.888 tl

Kablolu olmuş kablosuz fark etmez bu kulaklık mı cloud 3 mü
  6. R

Lenovo R25i-30 Monitör için driver yükleyemiyorum

DA sayesinde aldığım Lenovo R25İ-30 Monitör için kullanım kılavuzunda ki driver kurma adımları izledim ama “lenr25i_30.inf” dosyasını görmüyor. Monitörü alan arkadaşlar eğer yapabildilerse driver kurmak ve monitörü 180 HZ yapmak için yardımcı olabilirler mi?
  7. R

Ana Konu Lenovo Legion R25i-30 Kullanıcıları

Hocam ben monitörü laptopa 2. ekran olarak bağladım. Sürücüyü güncelleme ekranında "lenr25i_30.inf" dosyasını görmüyor. Rar dosyasını çıkardım her şeyi denedim yine de görmedi.
Geri