recepkaya isimli üyenin son içerikleri

1. R

MSI PRO H810M-B anakart için ssd slotu ekleme

PCIe x1 slotu mevcut. Buradan dönüştürücü ile kullanabilir miyim?
  2. R

yardım
  3. R

Selamlar arkadaşlar, Yeni verilen DA sistemi bu anakart ile geliyordu, sorun şu ki anakartta tek m2 ssd slotu var. Mevcutta kullandığım bilgisayardaki ssd'yi de gelecek bilgisayara takmak istiyorum. Performansı düşürmeden neler yapılabilir önerilerinizi alabilir miyim?
  4. R

❌İndirim Bitti! DA-FRIDAY / INTEL 5 225F / MSI GeForce RTX 5070 12GB 40.999 TL

Youtube'dan sürekli yeniledim video gelene kadar, video düşer düşmez hemen giriş yaptım ve soğutucu stoğu bitti dedi. Sistemsel bir sorun oldu sandım 3 kere yeniledim linki sonra dank etti soğutucu değiştirme işi, hemen yanındaki soğutucu ile değiştirip kullanıcı bilgilerini ve kart bilgilerini...
  5. R

1400TL'ye kadar bluetooth kulaklık önerisi

Hocam aynısını almak istemiyorum. Bazı ufak tefek sorunlar yaşamıştım kullanırken. Kaliteyi bir miktar yükseltmek istiyorum bu yüzden. 1658317674 benim de listemde olan kulaklıklardan birisi. diğer alternatiflerim; Samsung Galaxy Buds 2...
  6. R

Çaresiz kaldım. Yardım bekliyorum.
  7. R

Selamlar, İyi forumlar. Arkadaşlar yakın zamana kadar jabra elite 65t kullanan birisiydim. Kulaklık çamaşır makinesinde yıkanana kadar iyi kötü kullanıyordum. Yeni bir bluetooth kulaklık almak istiyorum fakat 1 aydır bir türlü karar veremedim. Mükemmel bir tam kablosuz kulaklık olmadığını benim...
Geri