recnut isimli üyenin son içerikleri

1. R

Öneri 64 GB Ram İçin Hangi Kombinasyonu Tercih Etmeliyim?

anladım hocam çok teşekkür ederim 8 ay oldu ben pc toplayalı o zaman dan bu yana uçmuş zaten fiyatlar :) 1764714841 eyw hocam bakıyorum teşekkür ettim yorumun için
  2. R

oyun da var da oyunlarda yeterli oluyor yapay zeka ve 3d animasyon vs ile ugrasıyorum ramlar genelde %90 95 kullanımlarda oluyor
  3. R

selamlar herkese msi b850 gaming plus wifi anakartım var 2 tane patriot 16gb 6000 mhz ram takılı bu sistemi nasıl 64 yapabilirim. Bu ramleri satıp 2 tane 32 mi almak lazım yoksa 4 slot var sanırım 2 tane daha 16 mi mantıklı olur. şimdiden teşekkür ederim
  4. R

Yok mu oynanacak mmorpg ?

oynadım kanka da tür olarak sarmadı beni ya 1747648728 dönüp dolaşıp wow classic oynucam heralde 1747648749 albion hakkında bilgisi olan var mı denesem mi acaba
  5. R

reis ocak şubat gibi bıraktık thrones and liberty i 5 6 arkadaş başladık sarmadı bizi 3 4 ay oynadık
  6. R

selamlar sırasıyla knight wow allods aion oynadım. Wow ara sıra dönüp oynadığım bir oyun ömür boyu öyle olacak sanırım :) son zamanlar da throne and liberty denedim 3 4 ay. Yok mu güzel bir oyun p2w olması önemli değil zevk alsam yeterli.
  7. R

Çözüldü✓ Occt stres testi sonuçları nasıl sizce ?

destekler için teşekkür ederim bugün akşam bir kontrolleri yapıp değişim sürecini başlatırım
  8. R

bugün tekrar stres testi yapıcam aynı sonuclar cıkarsa değişim önerir misin hocam bu arada oyunlarda sorun yok 90 ı geçmiyor hiç 85 lerde takılıyor
  9. R

fabrikasyon hata olabilir falan da yazıyolar da bende bilemedim değişim vs yapsam mı iade etsem mi kartı yoksa sorun olmaz mı :)
  10. R

ekran kartı nasıl hocam hotspot biraz yüksek gibi geldi 1747133511 bu konuda destek olabilir misiniz hotspot ve genel sıcaklık için max 20 25 fark olması lazım gibi bilgiler okudum bu doğru mu kart sıfır suan değişim yapmalı mıyım.
  11. R

selamlar sistemim; sapphire 7800xt nitro + b850 gaming wifi 9700x phantom sprit 120 se occt ile 15 dakika power (psu) test e soktum işlemci ve ekran kartı hep %100 kullanımdaydı sıcak değerlerinde bir anormallik var mı ? Not: Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım program uyarı vermedi yada pc...
  12. R

Sistemi yeni topladım fanlar hakkında sorularım var

Selamlar yeni bir sistem topladım. Phantom sprit sogutucum ve msi b850 gaming plus wifi anakartım var. Birinci sorum ponos ultra kasamın fanlarını da sys fan soketine taktım bios da fan hızı bi gözüküyor bi N/A oluyor bunun sebebi ne olabilir ? İkinci sorum 9700x işlemcim boşta iken 55 60...
  13. R

Modemde kırmızı ışık yanması

internet gitmiş modeme gelmiyor yani firmayı arayıp destek iste belki planlı çalışma vardır
  14. R

Yardım 9700x hakkında sorularım var

2k da oynamayı düşünüyorum ekran kartım 7800xt nitro+
  15. R

Yardım 9700x hakkında sorularım var

Selamlar 9700x aldım ve soğutucu olarak phantom sprit almayı düşünüyorum. İlk sorum bu soğutucu ile 9700x soğutabilir miyim aslında bu şekilde default 65w ve 105w modları olduğu için 105w da daha çok ısınacak diye düşünüyorum 2 durumda da soğutabilir miyim ? Ayrıca 105w ile 65w arasında...
Geri