RecoV2 isimli üyenin son içerikleri

1. RecoV2

Instagram'da Reels Kasma sorunu

Redmi Note 13 kullanıyorum ve Instagram'da Reels'lar sürekli kasıyor. Daha önce GM 21 kullanıyordum ve hiç sorun yaşamamıştım. Oysa Redmi Note 13 teknik olarak ondan daha güçlü bir telefon. Ancak Reels'larda sürekli takılma ve kasma oluyor ve bu durum beni rahatsız ediyor. Uygulamayı birkaç kez...
  2. RecoV2

Minecraft Solo da fps sorunu

hepsini yaptım yine aynı
  3. RecoV2

Minecraft Solo da fps sorunu

Merhaba, uzun zamandır Minecraft oynamıyordum. Tekrar başladım ve solo oynamayı denediğimde genel olarak 400–500 FPS alıyorum, fakat hareket ettiğimde FPS aniden 10’a kadar düşüyor ve chunk'lar çok geç yükleniyor. Multiplayer oynarken böyle bir sorun yaşamıyorum ama bu sefer solo bir dünya...
  4. RecoV2

17 Yaşında Çalışma İzni

Merhaba, 17 yaşındayım ve yakında liseden mezun olacağım. 18 yaşıma gelene kadar Vatan Bilgisayar veya benzeri yerlerde veli izin belgesiyle çalışabilir miyim? 2026 yılında TYT ve AYT sınavlarına gireceğim, bu nedenle bir yıl ara vermeyi planlıyorum."
  5. RecoV2

15 20 bin TL TELEFON ÖNERİSİ

x7 pro benim işimi görür rahat şekilde şuan kullandım telefon tecno spark 9t instagram gibi uygulamalarda kasma donam yapıyor
  6. RecoV2

X7 pro kamerası kötümü ? değil ise büyük bir ihtimal onu alırım
  7. RecoV2

Poco X7 Pro hoşuma gitti
  8. RecoV2

kasası çok hoşuma gitti ama bütçemi aşıyor
  9. RecoV2

xiaomi 13 pro Nasıl ?
  10. RecoV2

Yazılım desteği varmı biliyormusun ?
  11. RecoV2

Merhaba yakın zamanda telefon alacağım ama aklımda çok karışık telefonda oyun oynamıyorum genelde günlük hayatta kullandım uygulamalar var instagram, x, Youtube, gibi uygulamalar telefondan bekledim Hz değeri yüksek ve uygulamlarda takılmadan kasmadan gezinme uygulamadan çıkarken kasmasın yeter
  12. RecoV2

GAMETECH SİYAH VESTA Kasa h410m Pro anakart ile uyumlu mu?

2 alt 2 üst 1 egzoz fan var
  13. RecoV2

GAMETECH SİYAH VESTA Kasa h410m Pro anakart ile uyumlu mu?

Başlıkta yazdığı gibi anakart modelim H410M-Pro uyumlumudur ve hava akışı nasıl olur ? ekran kartı modelim RTX2060 SUPER Gainward ekran kartım içine rahat olurmu ? https://gametechpc.com/vesta-kasa-siyah/
  14. RecoV2

Win11 Başlat Menüsü çok boş

önceden hepsi oto geliyordu değiştimi ?
  15. RecoV2

Win11 Başlat Menüsü çok boş

Önceden üst tarafta Windows'un programları vardı şuan böyle nasıl değiştiririm ???
Geri