Recru isimli üyenin son içerikleri

1. R

Dark MAXIMA V20 Kasa

Kasayla birlikte gelen rgb kontrolcüye giren Sw RESET kablosu montaj sırasında çıktı. Kablo 2 pinli, soket üzerindeki yazı altta mı kalıyor yoksa üstte mi onu sormak istiyorum öncelikle. Bu kablonun diğer uçları ( Power SW ve + / - LED, HDD LED) hepsini anakartta ilgili pinlere bağlamak gerekli...
  2. R

Dark MAXIMA V20 Kasa

Selam arkadaşlar, Başlıkta belirttiğim üzere Dark MAXIMA V20 Kasa kullanan varsa bana ulaşabilir mi lütfen, montaj sırasında bağlantı sorunu yaşıyorum yardımcı olabilecek var ise bana mesaj atabilir mi?
  3. R

Anakart ve PSU Önerisi

Önerileriniz için teşekkürler, Anakart olarak x570s carbon Max wifi Psu ileri dönük olsun diye rm850 850w Gold aldım. Vatana millete ve bana hayırlı olsun
  4. R

🔥 Alienware 24.5" AW2523HF 360Hz 0.5ms - 8.999 ₺

Sabah sepete 8.999. dan ekleyip öğleden sonra müsait olunca alırım dediğim fakat 10.999 fiyat güncellemesi yapılan monitör.. ALAMADIM
  5. R

Anakart ve PSU Önerisi

Arkadaşlar selamlar, Valorant - CS Go tarzı oyunlar için 5800x3d işlemci ve 6800 xt ekran kartı ile sistem topluyorum. Sistem için B550 anakart düşünüyorum. ASUS ROG STRIX B550-F GAMING -- MSI MAG B550 TOMAHAWK -- MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI anakartları arasından hangisini önerirsiniz...
Geri