Normal fiyatı 400₺-450₺ arası oluyor. Bu fiyatlara bulmak zor. GimCat kaliteli bir marka, evcil hayvanı olanlar için öneririm. Kendi evcil hayvanım için...
Dostlar merhaba, arkadaşım için bir laptop alacağız. Daha çok grafik programları üzerine kullanacak laptobu. Arada sırada da oyun oynar muhtemelen. Bütçemiz...
Ben bu telefonu babama 9.999K aldım, iyi ki almışım.
Telefonun işletim sistemi hem çok sade, hemde yağ gibi akıyor. Bu özelliklerde bir telefonu o fiyatlara...
Bende de geçen gün sabah saatlerinde aniden gitti. Komşularıma sorduğumda hepsi internetlerinin olduğunu söyledi. Benim de dışarıda işim olduğu için “belki...
Ben Kaspersky’nin ücretli sürümünü kullanıyorum. Malwarebytes ise ücretsiz, Windows Defender da zaten orijinal Windows kullandığım için otomatik olarak...
Valla benim de başıma buna benzer bir halt gelmişti. O günden beri bilgisayarımda mutlaka Kaspersky, Malwarebytes ve Windows Defender üçlüsünü kullanırım. O...
Devlet eğer müdahale etmezse — ki bence bu konu bu kadar çok dile getirilirse yeni yasakların gelme olasılığı var — şu anki sistem, bir önceki kanuna göre...