RedComandante isimli üyenin son içerikleri

1. RedComandante

NVIDIA, RTX'lerde video çözünürlüğünü arttırma geldi!

Bu özelliği ilk defa bu konuda gördüm ve hemen denedim. 360p video kalitesinde, süper çözünürlük kalite ayarı 2 ve 4 arasındaki farkları sıraladım. İki resmi tarayıcıda tam ekran yaparak karşılaştırıp aradaki farkı rahatlıkla görebilirsiniz. Çözünürlük yükseldikçe tabii ki video kalitesi farklı...
  2. RedComandante

❌İndirim Bitti! EA RACING MEGA COLLECTION 200TL KOSUN!!!

Kütüphanemde 3 tane farklı NFS serisi vardı bende destek sekmesinden hesabımdan kalıcı kaldırıp arkadaşımdan bana hediye etmesini istedim. Hediye geldi fakat kabul edince şöyle bir hata veriyor ve kütüphaneme eklenmiyor. Steam desteğe yazdım cevap bekliyorum, sorunu yaşayıp da çözenler var mı ?
  3. RedComandante

Yardım Forza Horizon 5 Dokular Bozuk

Dostum ben ilk çıktığı zaman GamePass ile oynamıştım hiç bir sorun yoktu, ekran kartım 3060 Ti.
  4. RedComandante

Daha yeni indirdim oyunu, indirme sırasında durdurmadım veya kapatmadım.
  5. RedComandante

Dostlar resimde gördüğünüz gibi dokular aynı bu şekilde maks grafik ayarlarında oynuyorum, araştırdığım kadarı ile oyunla alakalı bir durummuş. Forza 5 oynayan arkadaşlar sizde böyle bir sorun var mı ? Ekran görüntüsü temsili.
  6. RedComandante

Mavi Ekran Sistem açıldıktan hemen sonra mavi ekran ve kapanıp açılma

Dün akşam pc açılır açılmaz 'video internal scheduler error' mavi ekran hatası geldi, hatadan sonra sistemi yeniden başlattı. Yeniden başlattıktan hemen sonra pc tamamen kapandı ve tekrar yeniden başlattı. Windows yüklenmeden hemen bios ekranına girdim ve her şeyi default yaptım, zaten sadece...
  7. RedComandante

15-20 Bin TL hazır sistem önerisi

Eklemeyi unuttum RTX şart değil, 6600 veya 6700 XT'de olabilir.
  8. RedComandante

15-20 Bin TL hazır sistem önerisi

Merhabalar. Sistem özellikleri ekran kartı en düşük 3060 veya 3060 Ti, işlemci olarak 5600 veya 5600X bakıyoruz. RTX olması şart değil, 6600 veya 6700 XT olabilir. Boş konu değil, yarın kesin alınacak eğer daha düzgün bir sistem varsa kararımızı değiştiririz. Sistem tamamen oyun amaçlı...
  9. RedComandante

YARDIM - Discord uygulaması açılmıyor indirilmiyor

Depolama biriminin sağlam olduğundan emin misin ? Diskte bad sector oluşmuş bir bölüme denk geliyor olabilir.
  10. RedComandante

Öneri 15.000 TL Gaming Laptop Önerisi

Herkese iyi akşamlar. Başlıkta belirttiğim gibi 15.000 TL bütçe ile 3050 veya farklı bir ekran kartı olan bir gaming laptop arıyorum, işlemci ve çözünürlük fark etmez. Son olarak ekran yenileme 60 Hz üstü olabilirse eğer çok iyi olur. Her türlü önerilerinize açığım, şimdiden teşekkürler.
  11. RedComandante

Öneri 500 TL Gamepad Önerisi

Bazı yorumlarda sahte olduğuna dair incelemeler var, orijinal olduğundan kesin emin misiniz ?
  12. RedComandante

Öneri 500 TL Gamepad Önerisi

Herkese merhabalar. 500 TL veya zorlarsam 600 TL bütçe ile her oyunu oynayabileceğim, yılbaşı indirimlerinden malzeme ve dayanıklılık kalitesi ortalama veya yüksek olan kablosuz gamepad arıyorum. Şuan AliExpress sitesinde yılbaşı indirimleri var ama aratıp baktığımda hepsi çok ucuz, yapmacık ve...
  13. RedComandante

Yardım Valorant kendiliğinden açılıp kapanıyor

Evet valorant dosyasının içinde olacak, büyük ihtimalle odur.
  14. RedComandante

Hama vs Tunçmatik Priz

Herkese iyi akşamlar. Yaklaşık 3 seneden beri Hama marka 6'lı Akım Korumalı priz kullanıyorum, bugün eve yeni Tunçmatik 5'li priz alındı. Hama alman malı olduğu için çok fazla kullanıcı yorumu yok, sizce Hama prizi kullanmaya devam etmeli miyim yoksa Tunçmatik priz mi önerirsiniz ? Son olarak...
Geri