okunmaz çok fazla mezun veriyor ve artık yapay zeka gelecek makine çoğu kısmı halledecek 5 10 seneye ona göre oku. gittiğim dişçilerin çoğu bu durumdan...
Ya birader 3. sefer yazıyorum robot değilsen aradaki farkı göremiyorsun ki arada 5000tl var hala daha yok cihaz vs. diyorsun gözünle göremediğini cihazda...
Tamam. Cahilliğin farkında olmamak böyle bir şey işte. Daha doğrusu cahil olmak zaten bilmediğinin farkında olmak.
Halbuki DÜNYADAKİ TÜM PROFESYONEL...
Çok pahalı. R27QE neredeyse tüm alanlarda (Adaptive-sync performansı dışında yani) bundan daha iyi ve 4000TL daha ucuz. Sırf ROG diye bu fiyata satıyorlar...
Sana mı kalmış kimin ne yaptığı arkadaş. İşin gücün yok mu senin? Piyasayı ben mi belirliyorum da o fiyatı haketmiyor diyorsun? Benim önerim bu. Neden...
Bir ustteki arkadaş cahil biraz. Dikkate almanı önermem. Attığı monitörün o parayı hak etmediğini söylememe rağmen hala önermeye devam ediyor.
Bütçe artarsa...
ASUS 27" ROG STRIX XG27ACS
Bu monitörden uzak durmanı tavsiye ederim, çok ölü piksel çıkıyor. 3 Defa geri verdim ölü piksel yüzünden.
Sana aldığım ve...
Dizi, film ve hikayeli oyunlar için kaliteli, renkleri iyi olan VA panel IPS'ten çok daha iyi bir tercih olur. FPS oyunları için ortalama bir IPS ortalama...
Eğer SADECE fps ile ilgileniyorsan va veya ips senin için yeterli. Yok film izlemeyi çok severim, renkleri daha gerçekçi görmek isterim dersen ips veya...