Hocam ben kendim 17 pro aldım ama 17 ile çok arasında kalmıştım alırken.Bence 17 al çünkü batarya,işlemci olarak 16 pronun önünde 17.Ek olarak güncellemede 1 sene fazla alacak.RAM miktarları da aynı orada fark yok.Satarken satma konusuna da gelirsek 17 bence 2-3 sene sonra yeni iphone 13 gibi...
https://www.ikea.com.tr/urun/micke-beyaz-105x50-cm-calisma-masasi-80213074
Arkadaşlar masam bu deliğinden sabitleyebilir miyim altındaki mekanizmayı çünkü arkası,yanları falan kalın masanın oraya tutmaz
Hocam orası öyle telefoto kısmında ama şöyle de bir avantajınız olacak gerek ön gerek arka kameralarda mp artışı yaşayacaksınız.O dezavantajı oradan avantaj olarak nötrlüyor bence.Adaptör kısmına gelince tabii ki hızlı şarj etme isteğiniz yoksa telefonu yeter adaptör
Hocam tek kaybedeceğiniz telefoto lens olur öyle diyim.17 serisinin base modeli gerek çip gerek batarya 15pm üstünde.Ramleri de aynı diye biliyorum 8 e 8.Amazondan alın geri kalan 4kya da kılıf ekran koruyucu ya da hızlı şarj için adaptör falan alırsınız.
Arkadaşlar ekran koruyucu istiyorum ama kamerayı belli bi zaman sonra baya kötü etkiliyor.O yüzden kamera kısmını örtmeyen ekran koruyucu istiyorum öneriniz var mıdır
Kesin geç hocam 240 ile 420hz farkını çok hissedersin.CS gibi oyunları rekabetçi oynuyorsan özellikle baya fark oluyor bizzat ben de denedim.Şuanki monitörüm 240hz 2k olmasa 360hz 1080 geçerdim
400fpsten fazla verir zaten o sistem hocam.Siz 400 alıyorum diyince r5 7500f falan bekledim imzanızı görmedim.O işlemciyle gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz hocam
Arkadaşlar sistemi yeni aldım anakartım colorful battle--ax b650m e pro v14 bios 1007 güncellemesini yaptıktan sonra ekranım gelmedi fanlarım dönüyor,klavye ışığım falan yanıyor ama ekranım siyah.Sonra baktım anakartın altındaki b2 ışığı kırmızı yanıyor.Chatgptye sordum ram ışığıymış bu...