RedKit. isimli üyenin son içerikleri

1. RedKit.

Laptop İçin Serin Çalışan 1tb SSD Model Önerisi

Bu bütçede bir şeyler bulunur ancak pasif bir soğutma parçası takmazsan serin çalışmaz. yani alacağın en iyi marka ssd bile soğutma olmadan 45-50C seviyesinde çalışacaktır. laptop arka kasası herhangi bir metal blok takmaya engel değilse, sana önerim aldığın ssd ye ekstra soğutucu takmaktır
  2. RedKit.

Dolap'tan Alınan Monitör Kargodan Teslim Alınmazsa İade Olur Mu?

bazı insanlar gerçekten çok sorunlu
  3. RedKit.

Dolap'tan Alınan Monitör Kargodan Teslim Alınmazsa İade Olur Mu?

alıcı iade oluşturmuşsa ürününüzü geri almanız gerekiyor. bu platformlar alıcın yanında olmak zorunda çünkü alıcı olmazsa satıcının bir önemi kalmıyor. sadece ürün satarken kaliteli ve her detayı belirtilmiş şekilde satmanız, bir nebze de olsa iadeyi azaltacaktır. elbette bizim insanımız biraz...
  4. RedKit.

🔥İndirim İstanbul-Paris Uçak Bileti 1412₺!

Allah razı olsun hocam. cansın
  5. RedKit.

SSD Sıcaklığınız Kaç Derece ?

benim mantığıma göre bir ssd soğutucu olmadan çalıştırılmamalı. C olarak gördüğün anakartın kendi soğutucusu ile soğutuluyor. diğeri için soğutucu blok aldım. yükte max, şuan havalar da sıcak olduğu için C max 40, D 45 derece falan oluyor. üstüne çıkmıyor. 2. ssd ilk aldığımda soğutucu olmadan...
  6. RedKit.

SSD Sıcaklığınız Kaç Derece ?

bende de böyle
  7. RedKit.

Bim Aktüeldeki Ofis Koltuğu Nasıldır

onu alacağına bunu almak daha mantıklı olur https://www.idefix.com/karr-gaming-zephyr-oyuncu-koltugu-p-16214427?vendorId=8379&utm_source=comp_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel (ancak ben olsam ne yapardım, 2. el kumaş bir koltuk alırdım. hatta şuan kullandığım koltuk tam olarak öyle...
  8. RedKit.

Sistem Yükseltme Tavsiyesi

işini görür hocam
  9. RedKit.

Bilgisayarım Sürekli Donuyor ve Çözüm Bulamadım

hocam senin sorunun ya ram ya anakart. başka bir seçenek aklıma gelmiyor.
  10. RedKit.

1. solttan başlayarak deneme yapabilir misin. slot slot ilerle
  11. RedKit.

Sistem Yükseltme Tavsiyesi

arkadaşın da dediği gibi, yeni bir sistem dizmen daha iyi olur. sürekli ve uzun vadeli bir sistem için yaklaşık 70-80k civarı bir bütçe yeterli olacaktır. elbette indirimleri takip ederek alman gerekecek. yoksa bütçeyi aşar. sistem toplama konusunda buradan yardımcı oluruz. konu açman yeterli :)
  12. RedKit.

bu arada şuan takılı olan ram hangi kanala takılı?
  13. RedKit.

o zaman satın alıp denemek zorundasın. sorun devam ederse iade edersin. sorun çözülürse ne ala
  14. RedKit.

sıcaklık dereceleri gayet normal o zaman, burada yapman gereken ilk seçenek bir arkadaşından varsa eğer 2. modul ram testi yapmak, testten sonra hala aynıysa, 2. seçenek format!
  15. RedKit.

Kasa İçin Üç Model Arasında Kaldım. Öneriniz Lazım.

lian li al geç hocam
Geri