RedKit. isimli üyenin son içerikleri

1. RedKit.

Gigabyte B850m Force Bu Fiyata Nasıl?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DBM78F2D?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1 hatta 400tl daha ekleyip bunu alırım
  2. RedKit.

Sizce Bu Sistem Nasıl? Fikirlerinize Danışıyorum.

fena değil 1785593654 zamanında 2'li modül 6000mhz, cl 30-36 ram'i 5k ya almıştım corsair vegenance, şuan ki fiyatlar şaka gibi
  3. RedKit.

Laptop Sogutucu Oneri

önce alıp denemelisin, tuf serisi iyidir. hatta daha iyisini bulursam sana link atarım ancak bir sorun var. 6gb ekran kartı işini iyi görmez. en az 8gb alırsan daha iyi olur sana bunu buldum...
  4. RedKit.

İşitme Cihazı Gümrükte Kalır mı?

maalesef gümrüklere ek düzenlemeler yüzünden insanlar dilediği gibi ürün getiremiyor. bu durumda iç piyasada sürünmek zorunda kalıyoruz ve fahiş fiyatlara maruz kalıyoruz. umarım bir gün bu sorun da düzelir. yinede buralarda gümrükçü bir arkadaş varsa daha iyi yardımcı olacaktır. (geçmiş olsun)
  5. RedKit.

evet, son 1 senedir yapay zeka yüzünden ram fiyatları fazla uçuk rakamlara çıktı. birileri buradan fena para kırıyor. ancak şöyle bir durum var. 5000 serisi ekran kartı almak zorunda değil, 4000 serisi 4070 ekran kartı ona fazlasıyla yeterli olacaktır.
  6. RedKit.

PC Bazen 1 Saat İçinde Bazen 6 7 Saat Sonra Ekran Kapanıyor

evet ekran kapanınca kabloyu ekran kartından söküp tekrar tak 10-15 saniye
  7. RedKit.

İşitme Cihazı Gümrükte Kalır mı?

Sağlık amaçlı ürünler (ilaç, bazı tıbbi ürünler ve takviye edici gıdalar) için çoğu durumda doktor reçetesi veya sağlık kurulu raporu aranıyor. Reçete/rapor olmadan gönderinin teslim edilmemesi veya iade edilmesi riski bulunuyor. Ürün tıbbi cihaz niteliğindeyse, ayrıca ilgili mevzuata göre...
  8. RedKit.

Hyperx Cloud 3 S Ses Sorunu

aygıt yönetisi kısmında kulaklığın görünür. uygulamayı kaldırdıysan görünen şekilde kulaklığı ve mikrofonu da kaldırmalısın. ondan sonra pc yeniden başlat.
  9. RedKit.

PC Bazen 1 Saat İçinde Bazen 6 7 Saat Sonra Ekran Kapanıyor

uyku modu ile ilgili bir hata yoksa, muhtemelen ekran ve akran kartı bağlantısında sorun olabilir. ekran kapandıktan sonra, ekran kartından kabloyu çek ve 15-20 saniye sonra tekrar tak. sorunu anlarız böylece
  10. RedKit.

Yardım 6 Bin TL Bütçeye Mouse Önerisi

6000 tl ye mouse mu olur **
  11. RedKit.

ben olsam toplu şekilde almak yerine parçaları sürekli takip eder. ve daha iyi bir sistem dizerdim. vakit meselesi tabi
  12. RedKit.

Laptop Sogutucu Oneri

öncelikle laptopun oyunlardaki sıcaklık değerleri neler? yaz kış farkı nedir?
  13. RedKit.

Monitör Önerisi 4-5k Arası

kutu açılışına özen göster ve parçaların yerini unutma. ola ki beğenmezsen kutuya düzgünce yerleştirip iade edersin en azından. (hayırlı olsun)
  14. RedKit.

Monitör Önerisi 4-5k Arası

güzel
  15. RedKit.

Yardım Türknet Çöktü Mü? Battı mı?

saçma sapan bir düzen var.
Geri