Yakın birkaç arkadaşım AMD ile olumsuz birkaç yazılım deneyimi yaşadılar geçtiğimiz yıllarda. Ben de bu nedenle geçmek istemiyorum. Sadece NVIDIA tarafınını kullanmak istiyorum.
5070 ve 5700x 1080P'de darboğaz yapmaz mı? 5070 tarafı 2K için daha verimli olur gibi geliyor.
Bundan tam 5 sene önce DA-3 sistemini almıştım. Sadece işlemci stoğu kalmadığı için işlemciyi düşürmüştüm. 5 sene geçti sistemde bir vida bile değiştirmedim, artık yoruldu. Yeni oyunlar artık tam keyif vermiyor. AM5 sistemler çok pahalı olduğu için ufak bir yükseltme yapacağım. İşlemci için...
Hiçbirine dokunmadım, gittim bunu sipariş ettim. Burada ve diğer forumlarda araştırdım ve kullananların ghosting vb sorunlar yaşamadığını gördüm. Umarım ölüpixel falan çıkmaz da rahat kullanırım...
Şuan kullandığım monitör çok eski ve yeni bi monitör almak istiyorum. Max 3000-3500 TL civarında bir şey arıyorum. Bu monitörlerden hangisini almak daha mantıklı?
- https://www.itopya.com/gamebooster-24-gb-2409ff-144hz-1ms-2xhdmi-dp-ips-fhd-freesync-ve-g-sync-uyumlu-gaming-monitor_u11643
-...
Selamlar 2 sene önce DA-3 sistemini almıştım. O zamanlar biraz geç kaldığım için fiyatlar bir tık yükselmişti, ben de bütçeme göre birkaç değişiklik yapıp sistemi almıştım. Sistemi şu şekilde almıştım:
İşlemci: AMD Ryzen 5 3500
Anakart: GIGABYTE B450M S2H
E.Kartı: GIGABYTE 1660 SUPER OC
Ram...
Ayın 20sindeki otobüs yolculuğunda temaslı durumuna düştüm. 5 gündür evdeydim. Bugün aile hekimi aradı durumumu teyit etmek için. "İyiyim baş ağrısı dışında bir sıkıntım yok. İzolasyon süresi bitiminde aşı olacağım" dedim. Kadın bana "eğer koronaysanız aşı olmanız size zarar verebilir. en az 1...
Olayın en baştında DA-3 tanıtımında Abdullah "İndirim yaptık diyip pahalıya satıyorlar" minvalinde bir şey söylemişti. Sanırım bunun üstüne Elraen de "Aynı şeyi siz de yaptınız" gibi bir şey söylemişti. Fakat konu buraya nasıl geldi onu anlamadım. Aydınlatacak biri var mı ?