redlinetr isimli üyenin son içerikleri

1. redlinetr

5060 vs 5060TI 8GB vs 5060TI 16GB Hakkında

Nasıl yani? 5070'in 5060TI 16GB'dan daha mı verimsiz olduğunu söylüyorsun 12GB olduğu için?
  2. redlinetr

Yakın birkaç arkadaşım AMD ile olumsuz birkaç yazılım deneyimi yaşadılar geçtiğimiz yıllarda. Ben de bu nedenle geçmek istemiyorum. Sadece NVIDIA tarafınını kullanmak istiyorum. 5070 ve 5700x 1080P'de darboğaz yapmaz mı? 5070 tarafı 2K için daha verimli olur gibi geliyor.
  3. redlinetr

Bundan tam 5 sene önce DA-3 sistemini almıştım. Sadece işlemci stoğu kalmadığı için işlemciyi düşürmüştüm. 5 sene geçti sistemde bir vida bile değiştirmedim, artık yoruldu. Yeni oyunlar artık tam keyif vermiyor. AM5 sistemler çok pahalı olduğu için ufak bir yükseltme yapacağım. İşlemci için...
  4. redlinetr

Hangi Monitör Daha Mantıklı?

G3 modelinde çok fazla ghosting sorunu olduğunu okudum. O yüzden onu almadım. Aslında fiyat olarak daha uygundu fakat riske atmak istemedim.
  5. redlinetr

Hiçbirine dokunmadım, gittim bunu sipariş ettim. Burada ve diğer forumlarda araştırdım ve kullananların ghosting vb sorunlar yaşamadığını gördüm. Umarım ölüpixel falan çıkmaz da rahat kullanırım...
  6. redlinetr

Hocam hem saçma gelip hem de önermen garip geldi :D
  7. redlinetr

Şuan kullandığım monitör çok eski ve yeni bi monitör almak istiyorum. Max 3000-3500 TL civarında bir şey arıyorum. Bu monitörlerden hangisini almak daha mantıklı? - https://www.itopya.com/gamebooster-24-gb-2409ff-144hz-1ms-2xhdmi-dp-ips-fhd-freesync-ve-g-sync-uyumlu-gaming-monitor_u11643 -...
  8. redlinetr

2 Sene Önceki DA-3 Sisteminin Performansı

Selamlar 2 sene önce DA-3 sistemini almıştım. O zamanlar biraz geç kaldığım için fiyatlar bir tık yükselmişti, ben de bütçeme göre birkaç değişiklik yapıp sistemi almıştım. Sistemi şu şekilde almıştım: İşlemci: AMD Ryzen 5 3500 Anakart: GIGABYTE B450M S2H E.Kartı: GIGABYTE 1660 SUPER OC Ram...
  9. redlinetr

Steamde En Çok Oynadığınız 5 Oyun Hangileri?

Benim liste şu şekilde: Sizin nasıl ?
  10. redlinetr

Corona İzolasyon Konusundaki Saçmalık

Ayın 20sindeki otobüs yolculuğunda temaslı durumuna düştüm. 5 gündür evdeydim. Bugün aile hekimi aradı durumumu teyit etmek için. "İyiyim baş ağrısı dışında bir sıkıntım yok. İzolasyon süresi bitiminde aşı olacağım" dedim. Kadın bana "eğer koronaysanız aşı olmanız size zarar verebilir. en az 1...
  11. redlinetr

İnceleme James Donkey 610s Mekanik klavye incelemesi (Red Switch)

Forumdaki en iyi incelemelerden biri. Adamsın. Alacaklar için iyi bir inceleme.
  12. redlinetr

Elraenn Ve Donanım arşivi tartışması.

Olayın en baştında DA-3 tanıtımında Abdullah "İndirim yaptık diyip pahalıya satıyorlar" minvalinde bir şey söylemişti. Sanırım bunun üstüne Elraen de "Aynı şeyi siz de yaptınız" gibi bir şey söylemişti. Fakat konu buraya nasıl geldi onu anlamadım. Aydınlatacak biri var mı ?
  13. redlinetr

Gamebooster or powerboost kasa?

Powerboost x-58'in serinliğine kefilim. PSU konusunda ise aynı fiyata daha bilinen psular var ama kasası buz gibi.
  14. redlinetr

Playstation'um çalındı ve adam şuan aktif

Savcılığa gitmen gerek direk. Hesabı kullananın IP adresinden bulunuyor. Daha önce hesap nerede ne zaman açılmış belli oluyor.
  15. redlinetr

Rtx 2060 beni korkutuyor...

Hangar 13 yüzünden öyle korkma.
Geri