redoti isimli üyenin son içerikleri

1. R

2014 Doblo Maxi Carplay önerisi

doblo maxi aracım var hem iş için hem spor, gezme günlük kişisel işlerimde kullanıyorum carplay taktırmak istiyorum park ettikten sonra veya çıkarken arkamdaki arabayı asla hesaplayamıyorum bluetooth ve geri görüş kameralı carplay önerisi çok kalitesiz veya üst düzey olmasın ortalama bir ürün...
  2. R

Kulakiçi kulaklık önerisi

bütçe: 700-1000 kulakiçi kulaklık önerisi arıyorum bozulmaması/kroniksiz olması tek isteğim sadece sporda müzik dinleme amaçlı
  3. R

Priz Önerisi Uygun fiyata

priz arıyorum 3lü priz işimi görüyor çok bütçem yok 300-500 liralara kaliteli bulabilir miyim
  4. R

İki Ram Takınca Görüntü Gelmiyor !

bilgisayarcının verdiği bilgi doğrudur, işlemci pini kırık/onarımlı olması ramleri etkiler. tek kaybınız çift kanal ram performansı olacaktır. ram yetersiz ise ancak tek kanaldan ilerleyerek ram arttırımı yapabilirsiniz
  5. R

Bios Ayarları için yardım

Arkadaşlar pc hocasının smokin adlı sistemini satın aldım. sistemin youtubedeki videosunda çok fazla bios ayarları yapılıyor 10.06 ve 11.50 dakikaları arasında yapılan ayarların hepsini yapmalı mıyım? bu ayarlar nedir bilen kişiler ayarları tek tek söyleyebilir mi sadece ram mhz ayarladığı...
  6. R

CS2 de MSI afterburner değerleri gözükmüyor

cs2 de değerler gözükmüyor sıcaklık vs. açmanın bir yolu var mı
  7. R

ŞARJLI DİŞ FIRÇASI ÖNERİSİ 1000-1500

şarjlı diş fırçası arıyorum bütçe 1000-1500tl konu hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi
  8. R

Sıfır uygun fiyatlı monitör önerisi?

3000tl ye bulamaz mıyım değebilecek bir ürün
  9. R

imkansız bütçem eklenmiş hali zaten, sepette 3000tl olan fazeon nasıldır üzer mi
  10. R

Çözüldü✓ Sıfır uygun fiyatlı monitör önerisi?

yanlışlıkla 2kere konu açtım kapatılabilir
  11. R

144/165/180hz 23/27inç monitör arıyorum bütçem düşük 3000-4000tl arasına bulabilir miyim ?
  12. R

Çözüldü✓ Sıfır uygun fiyatlı monitör önerisi?

144/165/180hz 23/27inç monitör arıyorum bütçem düşük 3000-4000tl arasına bulabilir miyim
  13. R

Steam envanteri satamıyorum

steam guard ekledim başka ne yapmam lazım beklemeden satamaz mıyım
  14. R

Çözüldü✓ PC Hocası GOAT Smokin V1 Sistem YARDIMCI OLUN!

söylendiği ve abartıldığı kadar bir indirim yok, anakart iyi değil, ama ihtiyacı olan alabilir olmayan kasım indirimlerini bekleyebilir
  15. R

5 7500f/5060 sistem alınır mı

mecburen kart limite girdi yoksa niye vermiyim 3k daha, diğer ayı beklersem zaten stoğu biter
Geri