redraymond isimli üyenin son içerikleri

1. redraymond

Öneri Türkçe Dil Desteğine Sahip En İyi 10 Oyun!

Ayrıca Mort translate ile anlık olarak çoğu oyunda türkçe olabiliyor. Yine de o Ayarlarda "Türkçe" görme zevki bi başka ya.
  2. redraymond

Enis Kirazoğlu Benzeri Kanalım Levye'nin İlk Videosu

Bu şekilde bir de shorts yaptım. Müziği dediğin gibi kısarak.
  3. redraymond

Bu geri bildirimin için ne kadar teşekkür etsem azdır. Çok sağol vakit ayırdığın için.
  4. redraymond

Merhaba arkadaşlar. Yıllardır oyun endüstrisiyle haşır neşir olan ve hem yurtiçi hem yurtdışı olarak özellikle oyunlar hakkında Video Game Essay kanallarını takip ederken bugün itibariyle hem eğlenceli hem bilgilendirici şekilde farklı video oyunları hakkında konuşacağım kanalıma ilk videoyu...
  5. redraymond

🔥İndirim God of War Steam CD Key 622 TL

Hocam oynamanı kesinlikle öneririm, Steam de indirimle daha ucuza getirilebilir bence beklemek isterseniz. 1727614565 Herkes öyle yapıyor hocam artık Steam'den alan kalmadı :ROFLMAO:
  6. redraymond

Hocam Steam'den key alınmaz, Steam'deki yayıncı Keyleri Steam'den üretir ve dağıtıcılara, distribütörlere sağlarlar. Kar amaçlı satılır evet ama Steam'den key alınmaz
  7. redraymond

Hocam Aktivasyon kodu bunlar, oyunun kodunu veriyorlar sende Steam'e girip aktifleştiriyorsun. Tek fark bu. Ama güvenilir yerlerden almanı öneririm, Gamepey, eTail, Voidu gibi
  8. redraymond

Ben 300'e almıştım :(
  9. redraymond

https://www.gamepey.com/urun/god-of-war/ Gamepey'de son 1 adet kalmış almak isteyen kaçırmasın.
  10. redraymond

🔥İndirim Manor Lords Steam CD Key 432 TL

Hocam ben hep alıyorum öyle diyeyim size, tabi temkinli olmak her zaman iyidir. Fiyatları çok uygun genelde o yüzden hep paylaşıyorum daha sorun yaşayan birine rastlamadım.
  11. redraymond

🔥İndirim Manor Lords Steam CD Key 432 TL

Yine bulduğum en uygun fiyat, Manor Lords Gamepey'de 432TL. https://www.gamepey.com/urun/manor-lords/
  12. redraymond

🔥İndirim Core Keeper Steam CD Key 138 TL

Hocam hepsi Steam Key olarak teslim edildi. Bir sorun yaşamadım. Yok hayır ben Gamepey Pluslı değilim. 1725641049 Arkadaşlar çok soru geldiği için, Gamepey'de sorunsuz alışveriş yaptım ama ben de müşteriyim, bende bir şey olmadı. Yani temkinli olmak lazım her zaman. Eğer bir şey olursa zaten...
  13. redraymond

🔥İndirim Ghostrunner 2 Steam Key 106TL

İşlem ücretiyle 131'miş :(
Geri