Eyvallah bilgi için sağolasın reis. Fakat sorun sanırım ramlerde. 5600mhz ram r5 7600 ile pek iyi gitmiyor sanırım. Kendi elimde(bilgisayarımda) bulunan bi 5200mhz ramle denedim F30 bios'u açıldı bilgisayar.
Doğrudur hocam aynı anakarttan bende de var. Itopyadan aldığım sistemde geldi donanım arşivinin en son sistemi. Fakat abime aldığımız anakartta F6 üstündeki biosa çıkamıyoruz. Çıkınca bilgisayar reset atmıyor ve siyah ekranda kalıyoruz. Bi CMOS reset deneyeyim belki düzelir.
1718663432
Pardon...
Eyvallah reis. Fakat elimde 64 gb fat32 usb bellek var. F6 sürümünü atarken hiç sorun yaşamıyorum fakat F20 ve üstü sürümlerde hep problem yaşıyorum bios ekranı bile gelmiyor sadece siyah bir ekran var. Şimdi az önce yine o usbden F6 bios attım ve windows geldi. Abimin bilgisayarı bana diyor ki...
Aynı zamanda izleme kısmından CPU1 Clock ve CPU clock,CPU1 Power ve CPU power açıp öyle denesek belki kendini yavaşlatıyordur? Bu arada güç planınızı ayarladınız mı maksimum performansa. Arka plan uygulamaları Kapalı mı windows'ta? Ekran kartınızı maksimum performans olarak ayarladınız mı...
Afterburner'den Frametime ayarlarını açar mısın? Aynı zamanda Benchmark'ta Begin Recording ve end recording tuşlarını ataman lazım. Begin recording tuşuna bastığın andan sonra frametime kaydetmeye başlıyor sanırım. Bi öyle denermisin.
1718657412
Bu arada Masaüstü mü Laptop mu?
Merhaba. Birkaç gündür ara sıra deniyorum BIOS güncelleştirmeyi fakat güncelleştiremiyorum.
Anakart: Gigabyte B650M S2H rev: 1.0.
İşlemci: AMD Ryzen 5 7600.
Ram:GSKILL 32GB (2x16GB) Flare X5 5600MHz CL36
F2 yazılımıyla geliyor. F6'ya kadar olan sürümler sorunsuz güncelleşiyor tek tek denedim...