RedSonicMig29 isimli üyenin son içerikleri

1. RedSonicMig29

RTX 4060Ti 16gb hâlen güncel mi?

5070e geçmeli miyim yani?
  2. RedSonicMig29

RTX 4060Ti 16gb hâlen güncel mi?

Palit Jetstream 4060ti 16gb ekran kartına sahibim, kart 2025 yılı için hâlen yeterli mi? Render işleri ile uğraşıyorum.
  3. RedSonicMig29

Çözüldü✓ 27inç üstü fiyat performans monitör tavsiyesi

Renkleri kesinlike üzmedi aksine güldürdü, eski 27 inç monitörümü dikey koyup ikinci monitör olarak kullanmaya devam ediyorum ve aradaki kalite farkı çok göze batmasa da tabiiki 2k msi olan ana monitörüm çok daha iyi geliyor göze
  4. RedSonicMig29

Madem herkes açtığım konunun altında monitör konuşmaya devam etmiş, ben de aldığım monitörle ilgili yorumlarımı paylaşmak isterim. Ek sorular olursa da seve seve yardımcı olurum. Monitörü yaklaşık 2 haftadır aktif olarak günde minimum 6-7 saat kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Renkler...
  5. RedSonicMig29

Eski Monitörü Anlık Sistem Performans Takibi Ekranına Çevirmek

elimde boşta monitör var ve bazen render alırken ya da tasarım yaparken sistemi ne kadar zorladığımı anlık görme ihtiyacı duyuyorum, vga çevirici var zaten fakat ben uyguluma formunda olan yazılımlardan değil de direk biostan veri çekebilecek bişeyler istiyorum
  6. RedSonicMig29

Ds4 almalımıyım yardım

ds 4 güzel ama opel mokka daha donanımlı o fiyata, elektrikli olanını almıştım 2023 yılında şuan 45k km de sorunsuz
  7. RedSonicMig29

Mimarlıkta kullanılacak bilgisayar için Ekran Kartı & Anakart önerisi

ayrıca ssd yok soğutucu yok ram de yok ürünler arasında
  8. RedSonicMig29

https://www.akakce.com/ekran-karti/en-ucuz-gigabyte-rtx-4060-ti-windforce-oc-gv-n406twf2oc-16gd-128-bit-gddr6-16-gb-fiyati,575532243.html bunu al ekran kartı olarak 8gb vram den hiçbir şey olmaz
  9. RedSonicMig29

x3d modeller oyun performası açısından iyidir l3 ön bellek sayesinde ama render için aynı şey geçerli değildir. Render için çoklu çekirdek performansı büyük önem gösteriyor.
  10. RedSonicMig29

şuanda bu sistem işini fazlasıyla görür, ilerleyen dönemde de gerekli yükseltmelere açık bir platform am5
  11. RedSonicMig29

I5 13400F - MSI GeForce RTX 4060TI alınır mı ?

8gb artık oyun oynarken bile sınırda kalıyor, eğer bütçe bu kadarsa amd ekran kartlarına geçmek daha mantıklı olucaktır ya da bütçe varsa 4060ti 16gb almak :)
  12. RedSonicMig29

Eski Monitörü Anlık Sistem Performans Takibi Ekranına Çevirmek

fark etmez gözüksün yeter ama tercihim anakart açıldığında tabiiki
  13. RedSonicMig29

I5 13400F - MSI GeForce RTX 4060TI alınır mı ?

8gb 4060ti alınmaz bence bende 16gb lık var
  14. RedSonicMig29

benim kasa gayet iyi, ben de 3d render ve mimari görselleştirme için kullanıyorum İşlemci: AMD Ryzen 7 8700f RAM: Crucial DDR5 16gb 6000Mhz x 2 SSD: Crucial P3 plus 1TB GPU: Palit NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti 16 gb Anakart: Asus B650M-R
  15. RedSonicMig29

bütçem yetmiyordu maalesef ve ayrıca daha büyük her zaman daha iyidir :)
Geri