redthecrow isimli üyenin son içerikleri

1. R

Samsung Kullanıcılara Ücretsiz 3ay ve 4ay Spotify

hocam hangi programda bunu görebiliyoruz ?
  2. R

🔥İndirim Discord Nitro Ücretsiz Xbox Gamepass Veriyor

bende de aynı durum var malesef nvdia nın verdiği hediye nitro linki çalışmıyor
  3. R

🔥İndirim 🔥 Arctic Termal Macun & Pad İndirimleri 🔥

hocam arkadaşın söylediği kart 2 ila 2.25mm termal ped kullanıyor. Ben genelleme yapmadım arkadaşın dediği kart için dedim genelleme yapsak doğru diyorsun. elimde rx5700xt vardı mosfetler 1.5mm kullanıyordu diğer bölgelere 1mm lik oluyordu.
  4. R

🔥İndirim Züber Yiyecek İçecekte 1.500'e 500 TL İndirim!!! (Yenilendi)

2 gün önce 1500 e 500 vermişlerdi çok daha uygundu o zaman sipariş geçtim. şimdi de fiyat olarak iyi duruyor.
  5. R

🔥İndirim [Outlet] Arctic P12/P14 Fanlar 500 TL

yanlış falan yazmışlar diye düşündüm fakat kendi sitesine bakınca harbi öyle yazıyor. ama düşük hızlarda 25dB ses diye yazıyor.
  6. R

🔥İndirim 🔥 Arctic Termal Macun & Pad İndirimleri 🔥

2mm lik termal pedler daha iyi olur eski ekran kartımda thermalright odyssey kullanmıştım. tabi 2 lik olanı bulmak zor gibi
  7. R

🔥İndirim Arctic Xtender ARGB Fanlı Siyah E-Atx Oyuncu Kasası (Clear Glass) | 7.599 TL

merak ettim hocam dikey ekran kartı tutucu üründe var mı ?
  8. R

🔥İndirim Arctic Xtender ARGB Fanlı Siyah & Beyaz E-Atx Oyuncu Kasası | 7.599 TL - 9.299 TL

beyazında varmış biraz fark oluyor https://www.idefix.com/arctic-xtender-vertgpu-white-tinted-glass-acpcc00017a-e-atx-rgb-mirror-tempered-glass-5-fan-beyaz-gaming-kasa-p-27356695
  9. R

🔥İndirim Arctic Xtender ARGB Fanlı Siyah & Beyaz E-Atx Oyuncu Kasası | 7.599 TL - 9.299 TL

dikey ekran kartı tutucu ürüne dahil mi ? Satın alan varsa bilgilendirirse sevinirim.
  10. R

🔥İndirim Wohler Bilekten Ölçer Dijital Tansiyon Aleti 409 TL (Valo&Lolcülerin Dikkatine)

aynen hocam omron beurer ve braun en iyilerinden.
  11. R

🔥İndirim Wohler Bilekten Ölçer Dijital Tansiyon Aleti 409 TL (Valo&Lolcülerin Dikkatine)

aynen hocam sağlık sektöründeyim hangi marka olursa olsun bilekten ölçer her zaman yüksek gösterir. koldan ölçer alın
  12. R

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma ve Danışma Konusu

7800x3d veya 9800x3d olmayacak gibi şuan görünürde sadece 7700x3d var
  13. R

aynen hocam asus rog veya benq zowie falan vereceklerini düşünmüyorum. verirlerse düz asus veya samsung verirler diye düşünüyorum.
  14. R

valla hocam hiç güven vermiyor belki yanlışlıkla bizi ters köşe falan yaparlar 😁
  15. R

monitör ne gelecek ellerinde kalan donkey mi yoksa aoc mi ?
Geri