redthecrow isimli üyenin son içerikleri

1. R

🔥İndirim Yandex ai ile 3 aylık TOD süper dolu hediye!

aynen bende de ikinci adım olmuyor.
  2. R

🔥İndirim Old Spice Kutulu Set 199 tl

boşuna arama hocam zaten fiyat artık geçerli değil 395 tl olmuş en düşüğü
  3. R

❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 20.3k ₺ - Garantili - Kutusuz

rgb aydınlatmalı hocam samsung magician da renk ayarı yada kapatabiliyorsun
  4. R

❌İndirim Bitti! Sıfır Orijinal SAMSUNG 4TB 990 PRO Heatsink - 20.3k ₺ - Garantili - Kutusuz

bende de aynı durum vardı pttavm üzerindeki kod ile ptt kargo sayfasından baktım teslim edilmiş görünüyordu :LOL: sonra bana mesaj ile gelen kodu girdim dağıtımda olduğunu gördüm EDİT: Şöyle bir ekleme yapayım arkadaşlar Samsung Magician ı kurun ssd için yeni bir yazılım mevcut olduğunu...
  5. R

ürünü aldım konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum sıfır ürün gelmiş.
  6. R

masaüstünde sıcaklık değeri 60 a yaklaşmaz diye düşünüyorum yoksa bu soğutucu ile masaüstünde kullanımda 60 dereceyi görmesi fazla gibi. bu arada ben sipariş geçtikten hemen sonra siteden satıcıya soru sor bölümünden soğutuculu şekilde fatura edilmesini istemiştim faturam sabah geldi "SAMSUNG...
  7. R

sipariş geçtik bakalım bize şansımıza veri yazılmamış mı yoksa az yazılmış mı gelecek gelince göreceğiz artık :LOL:
  8. R

alınır gibi duruyor 1tb samsung 850 evo sata kullanıcısıyım 10 yıl oldu samsung sağlam iş yapıyor.(sağlık %98)
  9. R

almayı düşünüyorum da satın alan arkadaşlar işlem yapınca sıcaklık değeri en yüksek ne kadar oluyor bilgi verebilir mi ? internette okuduğum kadarıyla fazla ısınıyor gibi bir şey yazılıyor
  10. R

❌İndirim Bitti! TOD Sana özel kısmında 0 TL paketler

valla bende spor extra yanında temel paketi de aldım
  11. R

❌İndirim Bitti! TOD Sana özel kısmında 0 TL paketler

alamadım fakat nedense paketlerime girince 1 yıllık spor extra paketi vermiş görünüyor.
  12. R

❌İndirim Bitti! ABC DETERJAN Parfumia Sensitive YUMUŞATICI (1 x 1440 mL) 3 al 2 öde ile tanesi 51TL 🔥

mor versiyonu kalmış almak isteyen varsa 3 al 2 öde yada 4 al 3 öde. https://www.amazon.com.tr/Parfumia-Tutkulu-Romantik-Konsantre-Yumu%C5%9Fat%C4%B1c%C4%B1/dp/B07N19G8HD/ref=cm_cr_arp_d_product_top?ie=UTF8
  13. R

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

aynen hocam genellikle her cuma oluyor.
  14. R

🔥İndirim Kahve Dünyası İndirim Kombosu !! 2. Ürün 1₺ + 200₺ KUPON + Hepsipara İadesi 🔥

aynen hocam ayrıca 2 farklı ürün eklediğinde alakasız bir fiyatlandırma oluyor nedense
  15. R

🔥İndirim Vodafone Şanslı saatler 10 Gb Hediye!!!!! Koş 🎁🎁

bende çıkmadı maalesef. Bu arada sen isteyen koşulları okuyabilir ben okumadım deyince şu karikatür aklıma geldi :LOL:
Geri