reecepocak isimli üyenin son içerikleri

1. R

Karma Gurme Hırsızlığı

ya sen ne anlatıyon bilader lqelqwşleşwqlş ben mi çaldım ? arkadaş çaldı ve arkadaşın ailesi 6 kişi tek baba çalışıyo çocuk okulda aç duruyo sen ne anlatıyon ben parayla aldım o free aldı ? haramı anaların yesin allaha şükür haram yemiyorum
  2. R

Karma Gurme Hırsızlığı

benim burda elim ayağım titriyo bu diyo trol ?
  3. R

Karma Gurme Hırsızlığı

anime izleyen çocuk mu diyormuş bunu ? 1653664566 3 lira yok 3000 lirayı vererek ödeyecez artık :( 1653664808 yaptık 1 , 2 hata ş-ey 5 6 defa neyse kaç taneyi boş ver pişmanım tabi :) ama ne olucak şimdi artık namaza başlamayı düşünüyorum :D
  4. R

Karma Gurme Hırsızlığı

lan yakalandık olum ne parası adam yakaladı annemile bile oonustu tamam bilader en ahlaklı adam sensin sadece bi soru sordum demi cevap vermiyosan sus ? 1653662504 biliyorum ama para olmayınca oluyo işte :(
  5. R

Karma Gurme Hırsızlığı

yakalandık zaten aga yakalandık ?
  6. R

Karma Gurme Hırsızlığı

Arkadaşım b*m marketten karam gurme attı cebe bende yanındaydım 2 mizde 16 yasındayız poise verirlerse en fazla ne kadar ceza alır veya yanında olan ben ceza alır mıyım hırsızlıgı yapan arkadaşım
  7. R

DLL Host Service (32bit) SNAKE nedir

bilgisayarda arkada her zaman Snake adlı dosya çalışıyor görev yöneticisinden kapattığım halde gene 1 2 saniye sonra açılıyor. 1652123586
Geri