başka firmanın elinde olsaydı bannerlord şuanda çok daha iyi bir oyun olurdu ama talewords çok tembel bir firma malesef diplomasi yenilikleri yenilik değil modlar zaten yapıyordu onu bannerlord alternatifi bir oyun çıkacak yakında chronicles: medieval 2026 yılında umarım çıkarda taleworlds'ün...
Selamlar aylardır bannerlord oynamıyorum sebebi ise kendi krallığımı kurunca bir yerden sonra para yetiştiremiyorum hemde oyun bir yerden sonra ya tıkanıyor yada tekrara düşüyordu 649 saatim var steamde :D war sails dlc gelmesi ile birşeyler değişmiştir diye umuyordum ama izlediğim videolardan...
teşekkür ederim attığın linkteki herşeyi uyguladım sorun çözüldü
1734511321
sanmıyorum arkadaşın attığı linkteki herşeyi uyguladım oyun yağ gibi şuan 2.defa baştan oynuyorum :D
İyi günler arkadaşlar ben genellikle kariyer modu oynadığım için dünya klası seviyesinde oynuyorum ama daha yüksek seviyelerde oynamak istiyorum bunu nasıl yaparım ayarlardan bahsetmiyorum yani ultimate team mı oynamalıyım kendimi geliştirmek için yoksa yapay zekaya karşı sürekli mi oynamalıyım...
İyi günler arkadaşlar ben stalker 2 gamepass'e eklenmesi ile indirdim oynamaya başladım bütün fps sorunlarını bir şekilde ( mod vs ) halletmeme rağmen oyun ara ara donuyor hareket bile edemiyorum direk 10fps oluyor yada aşırı kasıyor varmıdır bunun çözümü oyunun optimizasyon sorunları olduğunu...
iyi günler arkadaşlar benim snopyh v5h direksiyon setim var uzun zaman önce almıştım tam tarihini hatırlamıyorum ancak windows 11 çıkmadan önceydi yaklaşık 2-3 sene oluyor win 10 da direksiyonun titreşimi çalışıyordu ets 2 de ancak şuan titreşimi çalışmıyor driverini kurdum bayağı ayarları ile...
İyi akşamlar arkadaşlar ben ets 2 de 2.el tır aldım 880.bin kilometrede ama tırın sürüş hissiyatı sıfır tırdan farksız %37 yıpranma var tırda ama sıfır tır gibi çalışıyor maşallah :D bunu düzelten mod varmı yada benim aldığım araç mı temiz 2.el 880.bin 440 beygir volvom resmen 0 kilometre...