hocam laptop daha önemli benim için ssd ye göre laptop zarar görmediği sürece benim için sıkıntı yok en kötü yine ssd alırım. tek emin olmak istediğim laptopa zararı olur mu uzun vadede anakartına veya herhangi bir aksamına.
heatsink alıp üstüne koysam altına az yükseltem sizce uzun süre götürür mü hocam yoksa 800tl geri alıp başka ssd mi bakıyım. bide 2400tl bandına mesela hangi ssdler olur asus tuf a15 için.
1748461151
yapan varmış hocam 10-12 derece düştüğünü söyledi arkadaş
hocam gen 4 ssd bakıyorum slotum onu karşılıyor ama gen4 laptoplarda çok ısınıyor araştırdım. Sizce ince heastink takıp devam mı etmeliyim yoksa iade edip p3 plus mu almalıyım?
Arkadaşlar elimde WD blue SN5000 var 800 TL'ye indirim ile aldım ama yükte 70-80 arası görüyor boşta 50-55 arası bunu iade edip Crucial P3 Plus almak mantıklı mı biri 800 TL biri 2400 TL ısı farkı için değer mi?
Arkadaşlar ASUS TUF A15'e WD blue SN5000 taktım harici olarak. Az önce test yaptım ve resimdeki gibi sıcaklıklara kadar çıktı. Bu normal mı değil mi anlayamadım, yardımcı olursanız sevinirim. Bu değerler normal mi?
Boşta 54 derece bu testi yaptığımda bir anlık 84 oldu indi ama 70 ile 80 arası...