refaalp isimli üyenin son içerikleri

1. R

Yardım acer nitro 16 garanti

Bu dediğiniz olay acer markalarda sıkıntılı diye biliyorum. Cihaz TV son videosunda bahsediyordu. Siz yine de müşteri hizmetleriyle görüşseniz daha sağlıklı gibi.
  2. R

Yardım Anakartım Değiştikten Sonra Sürekli Thermal Throttling Yüzünden Drop Yiyorum

Herkese iyi günler mutlu yıllar elimde Lenovonun 15IRX9 laptopu bulunmakta ve bu laptopun yaklaşık 1 ay önce anakartı yandı ve serviste değişimi yapıldı. Sorunum da işte burada başladı bilgisayarım servisten geldikten sonra bütün oyunlarda işlemcinin sıcaklık sınırı olan 97 derecede çalışmakta...
  3. R

Laptop'um Anakartı Değiştikten Sonra Daha Çok Drop Yiyorum?

Herkese selamlar elimde Lenovonun linkte bıraktığım laptopu var lakin geçenlerde anakartı yandı ve serviste değişimi yapıldı. Yani çok alakasız olabilir sorduğum soru fakat bilen birisi varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Sorum şu şekilde ben bu laptopta aşırı şekilde FPS dropları deneyimlemeye...
  4. R

Çözüldü✓ Lenovo Loq 15irx9 Ekran Kartı Kullanımım 60 Watt'ı Geçmiyor.

Arkadaşlar tekrardan selamlar konuya çözümü bir discord serverinde buldum. Benim laptopun test sonuçlarına baktım FPS değerleri vesaire testteki gibiydi. Sorunun yazılımsal olabileceğini düşünüp Nvidia GeForce Experience'dan Game Ready versiyonumu 546.30 dan 555.99 a yükseltince sorunum çözüldü...
  5. R

Çözüldü✓ Lenovo Loq 15irx9 Ekran Kartı Kullanımım 60 Watt'ı Geçmiyor.

Merhaba iyi forumlar herkese, benim sorunum şu şekilde geçen hafta aşağıda linkini bıraktığım laptopu satın aldım...
Geri