4060 ti ile kıyaslaman yanlış o kart 160w, 5070 250w, ısınmasını istemiyorsan 3 fanlı koca oğlan alacaktın, 5070 trio aldım ben 55 dereceyi geçmiyor kart...
Evet ama bana normal gelmedi hiç sıcaklığı fulmark testlerine baktığım zaman işlemciye bakıyor gibi işlemcisi yüksek olanın ısısı 68 derece fln bende dar...
Hangi marka önerirsiniz 4060 TI vardı bende gigabyte ın fan sesi hiç gelmiyordu neredeyse 66 derece görüyordu max bu ekran kartında fan senide çok fazla...
O zaman iade edip yenisini mı almalıyım birde ben 5060 ti 16 GB alıyordum vazgeçtim 3 bin tl farkla 5070 aldım ama darboğaz yapıyormuş işlemcime 5060 TI mı...
cızırtı sesi normalde fps yüksek olunca gelir. Fazla işlem yaptığı zamanlarda bobinlerin titreşim artar. Bobinler genelde tutkallı olurda ama nedense...
Çok fazla geliyor seninkide sen ne yaptın çözüm olarak acaba benim anakart mı yeterli gelmiyor sıkıntı mı çıkartıyor ekran kartına ondan dolayı ısınması...
Ses ama çok artıyor oyunlarda yada test ederken ekran kartının sıcaklığı 78 derece normal değil gibi sadece ekran kartım değiştirdim 4060 ti da max 66 yı...
merhaba ben daha yeni 5070 msı ventus 2x white ekran kartını aldım ama 78 dereceyi görüyor fulmark testinde bende 4060 ti vardı bundan önce o max 66 yi...
drop girer mi oyunlarda o kadar olur mu daha yeni geldi şu an kurulum yapıcam kasaya
1773320630
7x8003d fiyatı çok yüksek birde ana kart ve soğutucuda...