reflex0658 isimli üyenin son içerikleri

1. R

İşlemcinin olduğu yerden cızırtı sesi geliyor

Teşekkürler sağolun
  2. R

Sisteme bir zararı yoksa zaten fanlar dönerken duyulmuyor neredeyse hele kulaklık takıyorsam imkanı yok duyulmuyor
  3. R

Valla hiç anlamıyorum
  4. R

Anladım onun yaptığını sanmıyorum tekrardan çok teşekkür ederim rahatladım çok Bayadır bu ses var çok takmamıştım ama dedim anakartımda mı problem var acaba diye düşünmüştüm
  5. R

Biri böyle bir şey yazmış ama ne kast ettiğini anlamadım 1773872121 Duysam bile çok az duyuyorum bi problem yaramıyorsa bilgisayara önemli değil benim için çok teşekkür ederim
  6. R

Ses çok fazla değil zaten kulağımı yaslayınca duyuluyor
  7. R

Bu arada ses kesilmeden devam ediyor bir zararı olur mu peki 1773871456 O zaman sıkıntı yok çok teşekkür ederim
  8. R

Ana kartdan dolayı mı olur diyorsunuz peki bunun biz zararı olur mu bide bende kule tipi soğutucu var ondan kaynaklı olabilir mı ama onunda fanları dönmüyorken geliyor ses
  9. R

Bios ekranında olmuyor ses hiç ama masa üstüne dönünce oluyor bende kule tipi soğutucu var ondan dolayı olabilir mi yada işlemciden dolayı bir zararı var mı
  10. R

Ama bios ekranında öyle bir şey olmuyor masa üstüne döndüğümde ses başlıyor
  11. R

Merhaba işlemcinin olduğu yerden cızırtı sesi geliyor bu durum ne ekran kartı ile ne fan ile nede psu ile alakalı değil hepsinin testini yaptım ekran kartını söktüm yine geliyor tüm fanları durdurdum yine geliyor psu nun olduğu yere kulağımı yasladım dinledim ordada ses yok ve bir şey farkettim...
  12. R

RTX 5070 78 dereceye çıkıyor ve cızırtı sesi geliyor

Bazı sorularım varda konuşma şansımız var mı biryerden rica etsem
  13. R

Çok teşekkür ederim daha az ısınacak ve coil whine olmayacak bir marka önerebilir misin?
  14. R

Evet ama bana normal gelmedi hiç sıcaklığı fulmark testlerine baktığım zaman işlemciye bakıyor gibi işlemcisi yüksek olanın ısısı 68 derece fln bende dar boğaz olduğu için mi 78 e çıkıyor 1773436421 5070 e yapıyor diyor herkes 1080p de ben tam test edemedim
  15. R

Hangi marka önerirsiniz 4060 TI vardı bende gigabyte ın fan sesi hiç gelmiyordu neredeyse 66 derece görüyordu max bu ekran kartında fan senide çok fazla geliyor
Geri