Reflexss isimli üyenin son içerikleri

1. R

ARORA SPECIAL 125 ile Kuryelik Yapılır mı?

ya siz anlamiyorsunuz ya da ben anlatamiyorum, kaza yaparim diye degil yapabilirim diye almiyorum. hayatimda ilk defa motor alacagim niye gidip 200 bin lira vereyim kafayi mi yediniz? 10 yildir bisiklet kullaniyorum onda bile ufak tefek dusuyorum ki kendime cok guvenirim bisiklette, motorla...
  2. R

tesekkur ederim, umarim hayatinda girdigin iste sadece basarili olacagini ve mutlu sonla bitecegini dusunecek kadar sacma sapan yasayan bir insan degilsindir. Ev aliyorsan, kapilari olmasin, araba aliyorsan tahtadan yapilsin. Zaten kimse soymaz seni, zaten kimse gelip de vurmaz aynen. Ben de ilk...
  3. R

Kafasiyla ne ilgisi var dostum :D motor kaza oranlari dunyada en yuksek ulasim araci olarak zirvede yanina yaklasabilen yok. Neyin kafasindan bahsediyorsun sen, gercekci olmak ne zaman tehlikeli oldu? Bu kafayla tavsiye verme kimseye lutfen.
  4. R

Normalde honda pcx almayi planliyordum ama ilk motorum olacagi icin kaza yaptigim zaman cok koymasin diye biraz daha ucuz modellere yoneldim ve 30K civarinda arora special 125 lik motorlarin satildigini gordum, sizce alinir mi, kullananlar varsa nelere dikkat etmem lazim veya baska oneriniz var mi?
  5. R

Asus Monitör açılmıyor veya Çalışmıyor

Cok da yardimci olmadiniz ama sorun kablodan kaynaklaniyormus, sonradan okuyan olursa diye soyluyorum, guc kablosunun dis kismi genis olandan tercih etmek lazim... kenarlari beyaz ve dar olanlar iyi calismiyor, bilgilendirme bitmistir.
  6. R

Asus Monitör açılmıyor veya Çalışmıyor

[H3 id='Asus+TUF+Gaming+VG249QM1A+monitr+aldm+ve+birka+gn+boyunca+display+port+to+usb+c+kablosu+ve+g+kablosu+bekledim+u+an+kurulumu+yaptm+ama+ekran+hibir+ekilde+almyor+sadece+siyah+ekran+var...+elektrik+bile+gittiini+sanmyorum+sebebi+nedir']Asus TUF Gaming VG249QM1A monitör aldım ve birkaç gün...
  7. R

Laptop için monitor önerisi

hocam 240hz bu
  8. R

teşhir ürünüymüş ölü pixel çıkabilme ihtimali var sanırım... kararsızım o yüzden ama çok büyük indirim
  9. R

270 hz asus tuf gaming monitör yazarsanız çıkar hocam
  10. R

15K lık ürün 5K ya mı düşmüş cidden
  11. R

neden oynatmasın ki, o kadar önemli değil de özellikleri iyi bence 1768489528 hdmi var da kaçlık olduğunu bilmiyorum
  12. R

ben de ilk defa duydum zaten o yüzden sormak istedim ama muhtemelen laptopun kendi ekranından bahsediyorlar
  13. R

valla ikisi de olur aslında, 2K ile 1080p arasında ne kadar bir fiyat farkı oluyor? ve laptopların çıkabileceği max hz değeri varmış sanırım bilgin var mı bu konuda?
  14. R

cs de max fps 200 e kadar geliyor sanırım, yüksek ayarlar. diğer oyunları bilmiyorum cs oynarım. bütçe de 10K ya kadar gidebilir, büyük ihtimalle taksitle alırım.
  15. R

4050 ekran kartım, 16gb ram ve i5 13. nesil işlemcim var, ama laptop monitörüm 144hz olduğu için yeterli verimi alamıyorum. En fazla kaç HZ e kadar yükseltebilirim ve varsa monitör önerileriniz neler?
Geri