Fiyat performans 20 k yı geçmeyecek televizyon arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
İstediğim inc marka vs yok iyi bir şey olmasını istiyorum sadece
Ben bunu buldum nasıl bunu almayı planlıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum...
MSI MB X470 Gaming Plus anakart
Ryzen 5 2600 işlemci
Elimde bu parçalar var eski bilgisayarımdan kalma bunları değerlendirmek istiyorum
Nasıl parçalarla toplayabilirim 2. el olur fp iyi idare edecek bir şey istiyorum
Altyapısı olmayan ve 4.5 g olmayan yerde internet nasıl alabilirim acill yardım
türktelekom a altyapı başvurusunda bulundum 24 ay sürer dediler evden çalıştığım için bana iş için acill lazım telefon interneti arada kopuyor o yüzden sabit bir internet lazım nasıl yapabilirim süperbox için...
2 bin tl lik 2. el bir bilgisayar da işini görür bilgisayar almak için ayırdığı bütçeye göre iyi bir bilgisayar önerdim işine para yatırmaya ihtiyacı varken bilgisayara 15 k vereceğini düşünmüyorum :)
https://www.gaming.gen.tr/urun/221769/tuna-t1-intel-i5-12400f-asus-geforce-dual-rtx-3060-v2-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
ssd 1 tb yapıp uzun süre sorunsuz kullanabilirsin dostum
20-25 k bandında fp sistem arıyorum var mı önerebileceğiniz fiyatına değer diyeceğiniz sistem geçen 20k ya 3070 li atmıştınız almaya gidince sitede stok var gözüküp aslında stok yoktu :(
Hiç yeni bilgisayar almaya gerek yok hocam sadece Google içinse onun yerine uyumlu ram ve ssd modeline bak o parçaları yükselt 800 tl gibi bir paraya işin içinden çıkarsın