RegioS isimli üyenin son içerikleri

1. R

DİŞ HEKİMLİĞİ OKUNUR MU

Klinik acamasa bile bi doktor kadar kazanir bence. Uzman olduktan sonra tabii ki de
  2. R

SimRace Kurmak istiyorum tartışalım.

Fiyatlar konusunda cok bir fikrim yok ancak bir curved monitör önerebilirim direksiyon olarak da Thrustmaster T300rs veya bir Thrusmaster modeli önerebilirim eger profesyonel yapmak istiyorsan digerlerini maalesef cok bilmiyorum
  3. R

DİŞ HEKİMLİĞİ OKUNUR MU

tabii ki de en son karar sana kalir ama yapay zekayla bitecek bu meslek demek sacmalik olur, cünkü saglik alaninda yapay zekanin gelebeilme olasiligi cok düsük ve saglik alani garanti meslek hic degilse uzmanligini yapip yurt disina cikarsin. Ama eger olur da yurt disina illahaki cikmak istersen...
  4. R

DİŞ HEKİMLİĞİ OKUNUR MU

O zaman tabii ki de dis öneririm eger gercekten islerin iyi giderse kendi klinigini acma sansin da var. O zaman da paraya para demezsin
  5. R

DİŞ HEKİMLİĞİ OKUNUR MU

Cok bir bilgim yok ancak okumasi tip kadar zor calismasi daha rahat diye biliyorum ancak verebilcegeim en iyi tavsiye su olur, bi meslegi sadece parasi icin yapma yoksa ilerde cok pismanlik duyarsin
  6. R

CPU Sıvı mı Fan soğutmamı

Bildigim kadariyla 240mm sivi sogutma ama emin degilim tam burda ne anlamda kullanilmis
  7. R

Araç bakımından anlayan varmı?

Hava filtresinden cok anlamam ama bildigim kadariyla motorun sagligi icin önemli bi parca, icine kücük bi partikül kacsa bile motor elinde kalir ama motor yaginin kodu ayni oldugu sürece sorun olacagini düsünmüyorum
  8. R

Pc çalışıyor ama ekran gelmiyor

HDMI kablosunu ekran kartina mi taktin anakarta mi ?
Top Bottom