Alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun. Fazladan al sat için alan arkadaşlar varsa aranızda 64 GB veya 96 GB BEYAZ modeli varsa elinizde, satmak isteyen veya takas etmek istiyen olursa almak isterim. Edit: AE/Autodesk için istiyorum. 🙏🫂
Günaydın, iyi forumlar arkadaşlar ☕
Yeni bir AM5 sistem toplamayı düşünüyorum ve şu iki anakart arasında kaldım:
GIGABYTE B850 Eagle Ice — Amazon üzerinden WiFi’siz modelini 8.400 TL’ye aldım.
ASUS B850 Max Gaming WiFi W Hepsiburada Sepete özel fiyat: 9.404,05 TL İndirimde şuan,
WiFi dışında...
Hocam sorunu çözdüm bios üzerinden Nvme ssd ve sata portları çakışıyordu sanırım. Sata ssd'i söküp format attım. M2 SSD formattan sonra windowsu başarılı bir şekilde açtı. Daha sonrasından bios üzerinden sata portunu aktif edip sata ssd bağlayıp sorunsuz bir şekilde kullandım. Yorumunuz için...
Merhaba arkadaşlar MSİ B550 Gaming Plus anakartıma yeni bir M2 SSD aldım bios üzerinden format attıktan sonra sistemde görünmemeye başladı bu sorunun çözümü için yardımlarınızı bekliyorum ve rica ediyorum. Herkese hayırlı forumlar.
Hayırlı olsun hocam. Monitörünüz geldiğinde ghosting, ölü piksel testi ''Sıfır Ölü Piksel Garantili'' olabilir ama işinizi şansa bırakmayın ve ışık süzmesi testi yapmayı unutmayın. Bir sorun olacağını pek düşünmüyorum ama bazen üretim hataları ya da taşınma sırasında ufak aksaklıklar...
Alınmaz, ben aldım kronik sorunlu bir kulaklık. Havitin kendi resmi sitesinde aldım 3 gün kullandım iade etme şansım oldu diğer sayfalardan alanlar hijyen bakımından dolayı iade kabul etmiyebiliyor.
yaptım hocam kasa içerisinde bulunan kontrolcü üzerinde 6 pin mevcut bende bu 6 pini 3 pine çeviren yani argb modunu kullabilmek için olan kablodan aldım