RehpyC.exe isimli üyenin son içerikleri

1. RehpyC.exe

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Setup White hocam. :)
  2. RehpyC.exe

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun. Fazladan al sat için alan arkadaşlar varsa aranızda 64 GB veya 96 GB BEYAZ modeli varsa elinizde, satmak isteyen veya takas etmek istiyen olursa almak isterim. Edit: AE/Autodesk için istiyorum. 🙏🫂
  3. RehpyC.exe

🔥İndirim Sapphire 9060XT 16GB 🔥16.999₺ ( Peşin Fiyatına 10 Taksit)

Şuan Pure Versiyonunda da indirim mevcut ürüne basınca indirim görünmüyor normalde ve fiyatı 20k diyor, Şuan indirim ile 18.5k RX 9060XT PURE
  4. RehpyC.exe

ASUS B850 Max Gaming WiFi W vs GIGABYTE B850 Eagle Ice

Günaydın, iyi forumlar arkadaşlar ☕ Yeni bir AM5 sistem toplamayı düşünüyorum ve şu iki anakart arasında kaldım: GIGABYTE B850 Eagle Ice — Amazon üzerinden WiFi’siz modelini 8.400 TL’ye aldım. ASUS B850 Max Gaming WiFi W Hepsiburada Sepete özel fiyat: 9.404,05 TL İndirimde şuan, WiFi dışında...
  5. RehpyC.exe

GTA 6 Yeniden Ertelendi

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
  6. RehpyC.exe

1000 tl altı tam boy mekanik klavye

Bu fiyata iyi bişeyler bulmak zor biraz ama alttaki klavye oldukça işini görür diye düşünüyorum. Gameagle Strike Plus MK-96X1BAB
  7. RehpyC.exe

Çözüldü✓ Format Sonrası M2 SSD Görünmüyor. MSİ B550 Gaming Plus

Hocam sorunu çözdüm bios üzerinden Nvme ssd ve sata portları çakışıyordu sanırım. Sata ssd'i söküp format attım. M2 SSD formattan sonra windowsu başarılı bir şekilde açtı. Daha sonrasından bios üzerinden sata portunu aktif edip sata ssd bağlayıp sorunsuz bir şekilde kullandım. Yorumunuz için...
  8. RehpyC.exe

uefi şeklinde format yani windows u yüklüyorum ama sonra tekrar beni sürekli biosa atıyor.
  9. RehpyC.exe

Merhaba arkadaşlar MSİ B550 Gaming Plus anakartıma yeni bir M2 SSD aldım bios üzerinden format attıktan sonra sistemde görünmemeye başladı bu sorunun çözümü için yardımlarınızı bekliyorum ve rica ediyorum. Herkese hayırlı forumlar.
  10. RehpyC.exe

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

Hayırlı olsun hocam. Monitörünüz geldiğinde ghosting, ölü piksel testi ''Sıfır Ölü Piksel Garantili'' olabilir ama işinizi şansa bırakmayın ve ışık süzmesi testi yapmayı unutmayın. Bir sorun olacağını pek düşünmüyorum ama bazen üretim hataları ya da taşınma sırasında ufak aksaklıklar...
  11. RehpyC.exe

Aradığınız özellikler nedir? Konfor, ses kalitesi, mikrofon, batarya ömrü vs..? Cloud III Wireless mı yoksa kablolu versiyonu mu?
  12. RehpyC.exe

Bu fiyat segmentinde bu özelliklere sahip f/p monitör yok. Alınıp sanş verilebilir.
  13. RehpyC.exe

Alınmaz, ben aldım kronik sorunlu bir kulaklık. Havitin kendi resmi sitesinde aldım 3 gün kullandım iade etme şansım oldu diğer sayfalardan alanlar hijyen bakımından dolayı iade kabul etmiyebiliyor.
  14. RehpyC.exe

Sizce Hangi Ekran Kartını Almalıyım

Yapabilir isen 3080ti almaya çalış 12k verebiliyorsan biraz indirim ile belki 12 veya 13k bandında 3080 Ti bulabilirsin.
  15. RehpyC.exe

Çözüldü✓ Sıvı Soğutucu pompa aydınlatması ARGB aydınlatma çalışmıyor

yaptım hocam kasa içerisinde bulunan kontrolcü üzerinde 6 pin mevcut bende bu 6 pini 3 pine çeviren yani argb modunu kullabilmek için olan kablodan aldım
Geri