Arkadaşlar selam ben motosiklet almayı düşünüyorum 400k gibi bir bütçem var. 2. el alacağım bazı galeri tarzı yerler peşinat + kredi kartına taksit ile satım yapıyor atıyorum 200 peşin 250 12ye bölüyor bunu noterde nasıl güvenli ödeme işlemi yapıyoruz ? satışı 200 bin olarak mı gösteriyoruz ?
Apple'dan şaşırtan açıklama: iPhone 15 Pro'yu kılıfsız kullanırsanız "geçici" renk değişimi olabilir. "iPhone 15 Pro titanyum çok parmak izi tutuyor" eleştirilerine yanıt geldi. Apple, telefonun kılıfsız kullanılması durumunda geçici olarak renk değişimi oluşturabileceğini söylüyor.
Kasası...
bana göre gelmiş geçmiş en iyi en sorunsuz iphone 14 pro maxtir. Onu öneririm, apple'ın bile açıklamaları var 15 i kılıfsız kullanınca boya atmaları olduğuna dair, kasa olarak daha dayanıksız.
Gta 5'te en yüksek ayarlarda (ultra) 130 fps civarı nerdeyse sabit fps alıyorum. İş Gta IV'e gelince en yüksek ayarlardayım bazen 100-200 aldığımda oluyor ama genellikle 30-75 arası git gel yapıyor bazen drop giriyor ortalama 50-60 fps civarı geziniyor bu da tat vermiyor. Daha güçlü bir oyunda...
Selam beyler, dün baktığımda windowsun kurulu olduğu c diski 82 gb yer kaplıyordu bugün bilgisayarı açtım baktım 105 gb yer kaplıyordu c ye herhangi bir uygulama kurmadım.
Windirstat uygulamasından baktığımda 69.6 kullanıldığını görüyorum bilgisayarımdan baktığımda ise 99.7 içine girip...
Cihazı yurtdışına çıktığımda kendim aldım türkiyeye geldim kayıt yaptım kullanmaya başladım 2 gün kullandım sonra operatör değişikliği yaptım servis yok diyor hattı başka telefona taktım çalışıyor bilgisi olan varsa yardım edebilir mi, e devletten sorgulayınca çıkıyor ve numarada eşleşmiş...
hayır onu demiyorum prize taktığınız soket varya bi ucu prize bir ucu psuya bağlanıyor tam oturmayınca bazen güç kesiyor ondan dolayı dedim ama kontrol ettiyseniz sorun yok.