rek741 isimli üyenin son içerikleri

1. R

Rekabetçi oyunlar için Wifi adaptöre ihtiyacım var

anakart Asus b650m r enermax Starryfort Sf70F Argb Temperli Cam Usb 3.0 Mid Tower Matx + Maxpro Iıı 700W Gaming Kasa cs valo tarzı oyunlar oynayacağım evdeki internet 100 mbit kopmalar olmayacak şekilde fiyat performans ürününe ihtiyacım var şimdiden teşekkürler fiyat olarak çok pahalı...
  2. R

9060xt li sistem için parçaların uyumu nasıl ? kasa önerinize ihtiyacım var

çok mantıklı hocam da işte vadesiz taksit yok ondan ayrı ayrı alıp ekran kartını filanı taksite bölüp düşünüyorum
  3. R

çok iyiymiş hocam bugün alacağım artık 1 ay sonra bi ram daha alırım
  4. R

çok bilgi sahibi değilim hocam teşekkürler 1754832451 https://www.gamegaraj.com/product-custom/tavsiye-sistemler/perfedge-5a/ şu sistem çok hoşuma gidiyor lakin taksitsiz oluşu nedeniyle bakamıyorum tek tek toplayınca da sıkıntı sizce nasıl bir sistem ?
  5. R

Kardeşim darlıyor hocam ben bi kaç işlerle uğraşacam derken 1 ay geciktirdim hevesini kırmayalım diye artık alacağız Sizin önerinizi de bekliyorum
  6. R

hocam 1 aydır erteledim 41k ya güzel 5060ti 32gb ramli ayarlamıştım parçalara ufak ufak zam gelmiş 46 k ya çıkmış 5060tan 9060 toplamaya geçmek koydu 1 tane arkadaşa 1 tane kardeşe ayarlamaya çalışıyorum fps oyunları ve günlük ödev yapmalık kullanılacak çok yoğun çalışmaz zaten hafta sonlar...
  7. R

teşekkürler hocam dediğiniz gibi özelleştiriyorum Asus anakartı kinoxia ssd Asassins King enermax ile tamamlıyorum hepsi kasaya uyar ve parçalar birbiri ile uyumlu olur umarım kendine toplamadığım için çok soru soruyorum tekrardan teşekkürler
  8. R

[H3 id='XPG+Lander+500+650W+80+White+Rainbow+Siyah+Mid+Tower+Kasa']XPG Lander 500 650W 80+ White Rainbow Siyah Mid Tower Kasa[/H3] [H3 id='Enermax+StarryFort+SF70H+ARGB+Temperli+Cam+USB+3.0+Mid+Tower+mATX++MAXPRO+III+700W+Gaming+Kasa']Enermax StarryFort SF70H ARGB Temperli Cam USB 3.0 Mid Tower...
  9. R

soğutucuya fazla derken güç olarak mı gereksiz anlamında mı hocam
  10. R

hocam onların bazı parçaları hoş gelmiyor
  11. R

[H3 id='Biostar+B650MP-E+Pro+AMD+AM5+DDR5+Micro+ATX+Anakart']Biostar B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart[/H3] [H3 id='AMD+Ryzen+5+7500F+Alt+ekirdek+3.7+GHz+Kutusuz+Fansz+lemci']AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci[/H3] [H3...
  12. R

YARDIM EDİN İLK DEFA TOPLUYORUM SİZ OLSANIZ HANGİ PARÇALARI SEÇERDİNİZ

Çok Teşekkürler hocam sayende topluyorum 1753481765 Gelmiştir inşallah hocam güle güle kullanın
  13. R

evet hocam doğru söylüyorsunuz , anakart Biostar B650MP-E Pro veya Asus prime b650m-k hangisi önerirsin ? 7500f Palit 3 fanlı 5060ti ram patriot 16x2 ssd ona karar veremedim soğutucuyu da karar veremedim çok teşekkürler yardımınız için gerçekten son kez bunları da cevaplarsanız sevinirim :)
  14. R

öyle yapıyım ortak inşallah , sağolasın hangi sitede düşüyor
  15. R

evet hocam 5060ti de sadece 16lık bakıyorum oyun oynayacağım günde maksimum 6 saat çalışır okullar açılınca da kardeşe bırakacağım o da hafta sonları 5 6 saat ancak oynar. cs valo filan oynuyoruz zaten ekipmanlar tamam sadece kasa kaldı artık almam gerekiyor 7500f Palit 3 fanlı bunlara karar...
Geri