REKOREKO05 isimli üyenin son içerikleri

1. R

Çözüldü✓ 5k Bütçeli İPS Monitör Önerisi

https://www.hepsiburada.com/gamebooster-gb-24f240ff-23-8-240hz-fast-ips-0-5ms-mprt-fhd-1xhdmi-1xdp-flat-gaming-monitor-pm-HBC00009USOVX?magaza=Hepsiburada Marka olarak ön yargılı yaklaşılabilir ama %90 BOE MV238FHM-NG2 panel kullanıyor. FPS için bazı zowie modellerini yanlayacak bir panel bütçe...
  2. R

Yardım LENOVO mı Samsung mu?

Samsun Bu modelinde LG IPS kullanıyor gerçekten çok kaliteli bir model fakat ürün tarihsel olarak eskidi lenovo öneririrm
  3. R

Yardım Lenovo Legion 25-10 Monitöre Sahip Birisi Var mı?

Öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Monitörün kullandığı panel markasını merak ediyorum csot ve ya lg ise almayı düşünüyorum. Eğer bilmiyorsanız nasıl yapılacağını böyle yapılıyor Güç kablosunu monitörden çıkarın. MENU düğmesine basılı tutarak Güç kablosunu yeniden takın. Ekran geldiğinde...
  4. R

Öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Monitörün kullandığı panel markasını merak ediyorum csot ve ya lg ise almayı düşünüyorum. Eğer bilmiyorsanız nasıl yapılacağını böyle yapılıyor Güç kablosunu monitörden çıkarın. MENU düğmesine basılı tutarak Güç kablosunu yeniden takın. Ekran geldiğinde...
  5. R

Öneri LENOVO 23.8" LEGION 24 10 240HZ 23,8" alınır mı?

Arada sadece 2 cm fark var
  6. R

Öneri LENOVO 23.8" LEGION 24 10 240HZ 23,8" alınır mı?

Bende 25-10 a bakıyorum panelin marka modelini öğrensem yorumlarım direkt
  7. R

Lenovo Legion 25-10 Monitöre Sahip Birisi Var mı?
  8. R

Lenovo Legion 25-10 Monitöre Sahip Birisi Var mı? Varsa bana yardımcı olabilir mi?
Geri