RELAX isimli üyenin son içerikleri

1. RELAX

❌İndirim Bitti! 🔥DİP FİYAT 🔥Razer Fortnite Edition Mouse Pad 🔥 2641 TL 🔥 Amazon Satıcı 🔥

şunun maliyeti 200 tl den fazla değildir 2500 a satıyorlar güzel kar
  2. RELAX

❌İndirim Bitti! 7800X3D / GALAX GeForce RTX 5080 Hazır Sistem 110.683,84 ₺

şu siteler peşin fiyatına en az 9 taksit getirmedikçe istersen 90 bine toplasın rtx5080i nakit parayla bunu almanın mantığı yok çünkü sistemler 2.el satsan her zaman değer kaybına satıyorsun
  3. RELAX

🔥İndirim 🔥TOD 1 Haftalık ÜCRETSİZ Taraftar Paketi🔥

elinde fazladan kod olan atabilir mi
  4. RELAX

❌İndirim Bitti! Anker Soundcore R50i 1479₺

en düşük fiyatlara çok kanma bazen sistem hatasından dolayı öyle yazılı kalıyor veya 1-2 günlük kampanya diye fiyatı hep ona düşecek diye de bir şey yok
  5. RELAX

GNÇ ÜCRETSİZ SİNEMA BİLETİ KAMPANYASI

kodu aldım
  6. RELAX

GNÇ ÜCRETSİZ SİNEMA BİLETİ KAMPANYASI

yazdım
  7. RELAX

🔥İndirim 🔥[SON 2 ADET] xDrive Göktürk Profesyonel Oyuncu Koltuğu (10.939TL) 🔥

Bence ucuza rahat bir ofis koltuğu daha kullanışlı olur. Bunlar da iş görüyor ama öyle kuş tüyünden oturuyormuş hisside yok ama genede xdrive geçmiş yıllara göre çok zamlanmamiş ürünleri 1 yılda %50 falan koyuyor
  8. RELAX

🔥İndirim Ücretsiz sinema bileti

Eğer kullanmayacak varsa kodu paylaşabilir mi
  9. RELAX

Yardım Samsung Watch 7 Gri vs Haki

Samsung watch 7 alacam renk olarak sizce hangisi daha alınası duruyor. Gri olanın yanları daha açık olduğu için diğer kordonlara da daha uyum sağlayacağını düşündüm. Siz olsanız hangisini alirdiniz
  10. RELAX

🔥İndirim Samsung S24 FE 256 GB 25.999 TL

Aynen hbde iyi sayılır telefonu ordan almistim ama amazon varken fiyat farkına değip verilir. N11 ve trendyol asla teknolojik ürün alınmaz genelde de en ucuz ürünler burda oluyor çünkü iadesi yok diye ucuza satiyorlar
  11. RELAX

🔥İndirim Samsung S24 FE 256 GB 25.999 TL

Teknolojik alet amazon dışı alınmaz aga kargoda başına bir şey gelir uğraş dur ucuz aldım diye paran cop olur çünkü iade olanagin sıfıra yakın. 1-2k daha fazla ver en azından kafan rahat olur
  12. RELAX

İnstagram kitlesi neden böyle?

İnsta bıraktım kullanmıyorum artık. Sürekli oradayım burdayım diye boş boş paylaşım yapanlar saçma sapan gönderiler atan sayfalar ile zeka yoksunu ortam
  13. RELAX

🔥İndirim Acer Nitro 5 RTX 3050 Laptop 22.099 TL

Laptop olayı bitti artık bu fiyatlara bunları almak hiç mantıklı değil
  14. RELAX

🔥İndirim Samsung S25 46.699 TL

Yeni çıkan samsung modeller artık 6-7 yıl güncelleme veriyor 128 gb bunları kaldıracağını sanmıyorum. Bide 47 bin verip 128 gb kullanmakta sırf samsung diye saçma
  15. RELAX

🔥İndirim Seçili Cep Telefonlarında 9 Taksit Fırsatı

s24 plus getir sıfır faiz alalım ya düşük modellere getiriyorlar hep
Geri