RELAX isimli üyenin son içerikleri

1. RELAX

🔥İndirim Ücretsiz sinema bileti

Eğer kullanmayacak varsa kodu paylaşabilir mi
  2. RELAX

Yardım Samsung Watch 7 Gri vs Haki

Samsung watch 7 alacam renk olarak sizce hangisi daha alınası duruyor. Gri olanın yanları daha açık olduğu için diğer kordonlara da daha uyum sağlayacağını düşündüm. Siz olsanız hangisini alirdiniz
  3. RELAX

🔥İndirim Samsung S24 FE 256 GB 25.999 TL

Aynen hbde iyi sayılır telefonu ordan almistim ama amazon varken fiyat farkına değip verilir. N11 ve trendyol asla teknolojik ürün alınmaz genelde de en ucuz ürünler burda oluyor çünkü iadesi yok diye ucuza satiyorlar
  4. RELAX

🔥İndirim Samsung S24 FE 256 GB 25.999 TL

Teknolojik alet amazon dışı alınmaz aga kargoda başına bir şey gelir uğraş dur ucuz aldım diye paran cop olur çünkü iade olanagin sıfıra yakın. 1-2k daha fazla ver en azından kafan rahat olur
  5. RELAX

İnstagram kitlesi neden böyle?

İnsta bıraktım kullanmıyorum artık. Sürekli oradayım burdayım diye boş boş paylaşım yapanlar saçma sapan gönderiler atan sayfalar ile zeka yoksunu ortam
  6. RELAX

🔥İndirim Acer Nitro 5 RTX 3050 Laptop 22.099 TL

Laptop olayı bitti artık bu fiyatlara bunları almak hiç mantıklı değil
  7. RELAX

🔥İndirim Samsung S25 46.699 TL

Yeni çıkan samsung modeller artık 6-7 yıl güncelleme veriyor 128 gb bunları kaldıracağını sanmıyorum. Bide 47 bin verip 128 gb kullanmakta sırf samsung diye saçma
  8. RELAX

🔥İndirim Seçili Cep Telefonlarında 9 Taksit Fırsatı

s24 plus getir sıfır faiz alalım ya düşük modellere getiriyorlar hep
  9. RELAX

🔥İndirim Honor 200 Pro 27.899 TL 🔥🔥

N11 den mi aldiniz
  10. RELAX

🔥İndirim Honor 200 Pro 27.899 TL 🔥🔥

Yani risk alayım yeni bir marka deneyeyim dersen alınabilir ama şuan honor 300 Modelleri çıktı 200 ü ilerde satma da sıkıntı olabilir. 100w hizli şarj ekran inceliği falan cezbediyor
  11. RELAX

Öneri Delta force oynanırmı

Bf1 varken oynanmaz
  12. RELAX

Honor Magic 7 Pro 10 Şubat'ta Türkiye'de Satışa Çıkacak

Tablet hediye diye kandırıp iyice fiyatı şaşırmışlar. Telefon aliyon yanına tablet ne alaka onun yerine düşür fiyatı
  13. RELAX

🔥🔥Samsung Galaxy S24 FE 128 GB - 20.095 TL🔥🔥

N11 mümkünse almamaya çalışın elektronik ürünlerin arkasında durmayan firma iade yok ürün şansına kötü geldiği an geçmiş olsun full tamirlik olur
  14. RELAX

s25 serisi ful 12 gb geldi bu modeller 8gb olması da 7 güncelleme dayanacak mı o da var çok gereksiz pahalı yaptılar plus serisini mecbur bu fiyata bu en mantıklı duruyor. Şarj cihazı falanda koymuyorlar artık aslında samsungta bozdu ama diğer markalara bu fiyatlar vermekte fazla mantıklı gelmiyor
  15. RELAX

bende gittim teknoloji mağazalarında elime ağır geldi zaten gramaj olarakta diğer telefonlara göre ağırlık olarak fazla da işte fiyat olarak başka alternatifte yok honor xiaomi vs varda onlarada bu kadar para da verilmeye değmez gibi
Geri