<Relfexs isimli üyenin son içerikleri

1. R

Oynancak oyun tavsiyesi

Dead cells i oynadım ama öbür oyunlara bakıyım teşşekürler.
  2. R

Oynancak oyun tavsiyesi

Arkadaşlar Metroidvania ve hack and slash katagorisine ait güzel oyunlar sayarmısınız. Ayrı katagoriler olarak.
  3. R

SUNRİSE 4070 alınır mı?

Orayı bende tam çözememiştim sepette gözüküyor
  4. R

Bu klavyeyi almalimiyim sizce

Açıkcası gamepower saber rgb kullanıyorum 3 yıldır tek sıkıntısı switchlerde çok küçük bir çınlama sesi geliyor tabi kulaklık taktıktan sonra çınlama sesi gelmiyor ama 1500 tl ye bence gamepower alma daha iyisi vardır.
  5. R

SUNRİSE 4070 alınır mı?

Ona bende baktım şimdi kasanın içinde sanırsam sepette gözüküyor 1717783745 Ordaki sanırsam psu suz kasalar için
  6. R

45 BİN LİRA BÜTÇEYE MASAÜSTÜ PC ÖNERİSİ

https://pckolik.com/tr/pc-builder-custom/pch-eliteone-amd-oyun-bilgisayari-ryzen-5-7500f-msi-geforce-rtx-4070-32gb-ddr5-1tb-m2-nvme-ssd Bi kaç tane özelliştirme yapılabilir. 1717783599 https://www.incehesap.com/freedom-oyuncu-bilgisayari-fiyati-40898/?utm-source=search-bar Buda iyidir
  7. R

SUNRİSE 4070 alınır mı?

COOLER MASTER HYPER 212 SPECTRUM RAINBOW LED 120MM HAVA SOĞUTUCU
  8. R

🔥İndirim PowerColor RX 7900 GRE Hellhound 21500tl

Bence alınabilir aralındaki fps farkı 2k da 6-7 fps ve fiyat farkı neredeyse yok ben alırdım.
  9. R

SUNRİSE 4070 alınır mı?

Tabi atıyım ama sadece bu oyunları oynıcaksan tavisyem amd olur neden diye sorarsan sadece bu oyunlarda kas gücü kullanıcaksın yani teknoloji (dlss,fsr,rtx vb…) kullanmıcaksın oyüzden. Ama tercih senin tabi amd de yazılımsal sorun varmı o da bi etken. Sistem...
  10. R

Powercolor marka nasıl ve bu sistem nasıl?

Açıkcası attığın sistem iyi bence. Powercolor da kötü bir marka değildir. şöyle bişey söyliyebilirim önceden sıkıntılı bir markaydı ama şuan gayet iyi bence soğutması. zaten Donanım Arşivide videosunu çekti linkini atarım ve powercolorda şöyle bir şey ekran kartlarını seviyelere ayrımışlar...
  11. R

SUNRİSE 4070 alınır mı?

Aldığın sistem bencede gereksiz pahalı okadar para etmez bir kaç tane yükseltme yaptın 46k oldu eğer illa nvidia istiyosan başka 4070 li bi sistem atabilriim. 1717781184 Ama 7800xt de kesinlikle kötü bir kart değil hatta saf kas gücünde sanırsam 4070 i geçiyo ama işte araya rtx fg gibi...
  12. R

hangi klavye daha iyi?

Ben 1. Yi tercih ederdim neden diye sorarsan bildiğim kadarıyla kasası daha sağlam ve tuşların genişliği filan daha fazla ve switchlerini filan kolayca değiştirebiliyosun.
  13. R

30k Hazır sistem önerisi

Eğer hiç bütçeyi aşamıyosan 33k ya filan geliyo bu.
Geri