Hocam biraz sabır istiyor, Zorin OS deneyebilirsiniz ubuntu tabanlı ve alışma süreci için ideal olduğunu düşünüyorum
Sizin için umarım hayırlısı olur hocam...
Eğer farklı bir diske kuracaksanız işiniz kolay hocam Windows'dayken çalıştırdan diskmgmt.msc ile garudanın konumu bulup silebilirsiniz direkt eğer farklı...
Garuda KDE Dragonized'i öneririm oyun için en ideali
umarım devam etmek istersiniz hocam eğer windowsta yapıp linuxta yapamayacağınız bir işlem yoksa bir...
Ubuntu oyunlarda biraz sıkıntı yaşatan bir dağıtım maalesef Manjaro Solus, Garuda Dragonized deneyebilirsiniz
1732224756
Dual boot ile bir şans vermenizi...
En başta evet biraz karışık gelebilir bir şeyi uzun süre kullanıp pat diye yeni bir şeye geçmesi gerçekten zor eğer bir yandan linux kullanmaya niyetiniz...
Burası tamamen kullanım amacına bağlı bana kalırsa bence gündelik bir kullanıcı için Linux Windows'dan daha iyi bir seçenek
1732220972
Teşekkür ederim...
Bir çok bilgisayar kullanıcısının gözüne Linux, korkutucu bir işletim sistemi olarak gelir. Neden halihazırda Windows gibi herkesin alışık olduğu bir...
Kız sana demiş ki sen kenarda dur(cepte) bana istediğim ilgiyi ver, ben de o apt*l hatasını anlayıp bana geri dönene kadar ilişki istemiyorum kafamı...