Sürüm önemli değil onlarda oyunu çökertmiyorsa 5 senelik modu da kullanabilirsin öyle yapmıştım ama artık kullanmıyorum çünkü minor ülkede takılınca...
Hiçbir şey olmaz %95 eğer %95 denk gelirse sorun yok %5 denk gelirse de bir şey olmaz maks para cezası ödersin 70k para cezası falanda yok gidip devlete...
Öncelikle doğum günün kutlu olsun hocam, Hearts Of Iron IV çok canımı yaktı benim 8 sene önce ilk çıktığından başlıyor benim öykü önceden herhangi bir...
Dostum adamın sadece oyunlarda kullanacağını öğrendim ve böyle söyledim bu kadar oyun yapımında ue vesaire kullanacak olsa veyahut başka işi olsa yine...
7700xt ile 4060ti kıyaslamıyorum elbette 7700xt daha güçlü nvidiada sadece youtuber kartı değil sadece, 7600xt ile kıyasladım ray tracing seviyorsan...
Dostum hiç kullanmayacağın bir alandan kıyaslaman mantıklı değil ve optimizasyon özürlü oyunlar yüzünden kasması normal o oyunlar her karta zulüm ediyor...
Sizce rog strixe o overpayi vermeye değer mi ve x570 chipset rog bütçesine çıkıldığında daha mantıklı olmaz mı kendim çok anlamadığım için soruyorum ve bu...
israflık bir durum yok gönül isterdi 16gb vram olmasını ama olmuyorsa da önemli değil vram farkından dolayı arada performansta bir fark yok iki kartta denk...