Merhaba arkadaşlar,
Sistemimde şu an R5 4650G işlemci ve 3070 Ti Founders Edition ekran kartı kullanıyorum. PUBG oynarken ortalama 100 FPS alıyorum, fakat şöyle bir sıkıntım var: İşlemci kullanımı genelde %60-80 civarındayken, ekran kartı kullanımı %30-40 seviyelerinde kalıyor. Bu dengesizlik...
Merhaba, başlıkta belirttiğim gibi bu iki kart arasında tam olarak ne gibi farklar bulunuyor? , oyun içi performans ve sıcaklık değerleri çok fark ediyor mu? bilgisi olan arkadaşlar aydınlatır ise çok mutlu olurum. İyi akşamlar.
Ek olarak GB-G3309B bu kasayı kullanıyorum ancak SUPRIM X modeli...
Merhaba arkadaşlar elimde R5 4650G'ye sahip apu bir sistem var ve bu sistemi ekran kartı takviyesi yapmak istiyorum, belirttiğim bütçe için en ideal ekran kartı RX 6600 görünüyor sizce bu ekran kartı yerine bu bütçede 2. el olarak tercih edilecek başka bir ekran kartı var mı? R5 4650G - RX...
16 GB Ram'a sahip bir apu sistemde Oyunda daha fazla performans elde etmek için GPU Ram miktarını 4 GB yapıp 12 GB Ram kullanmak mı, GPU Ram miktarını 1 GB yapıp 15 GB Ram kullanmak mı mantıklı olur?
Bu tür soruları burada sormak yerine matebook d16 valorant test şeklinde arama yaparak veya Can ı Run İt'e girip oyun adını yazarak can you run it butonuna basarak öğrenebilirsin.