Merhaba arkadaşlar geçenlerde bilgisayarıma rainbow six siege adlı oyunu yükledim, 1-2 gün oynadıktan sonra oyunun ortasında bir anda dokular birbirine girdi.Böyle ekran kararıp kaymaya falan başladı.Sonra pc ye format atıp oyunu tekrar yükledim aynı problemi yaşamaya devam ettim.Sonra farklı...
Arkadaşlar ikinci üniversite olarak Erzurum Atatürk Üniversitesini(AÇIK ÖĞRETİM) Yazdım. 6 eylüle kadar kayıt yapmamız gerekiyormuş harçı yatırmak içindemi son gün 6 eylül bunu bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi.
Arkadaşlar apex i bu gece indirdim sabah oynuyordum bi sorun yoktu,oyunu kapatıp açtım fps im 60 dan yukarı çıkmıyor. Oyunda vysnc özelliği kapalı ve oyunu kapattıktan sonra xbox ve nvidia ayarlarını girmiştim sonrasında fps böyle oldu.
Arkadaşlar laptobuma soğutucu alacağım nasıl bir soğutucu önerirsiniz.İki çeşit soğutucu var birisi fan halinde olan diğeride vakumlu hangisini önerirsiniz marka model atarsanız sevinirim.
Arkadaşlar laptobumun USB leri yöneten çipi bozuldu,bilgisayarcıya verdim bana cipin fiyatı 475 TL dedi 600 lira tutar dedi.Kazık yemek istemiyorum arkadaşlar laptobumun markası Casper csd-4712.cip in ismi hm olarak geçiyor dedi bilgisayarcı.Birde usbleri yöneten çip bozuk USB taktım diye bozuldu.