Remzicanbaba isimli üyenin son içerikleri

1. R

Haporlorden dolayı statik elektrik

Hocam haporlerin ama kasayla bı ilgisi yok fişe takılıyor sadece arkadan anakarta Jack girişi ile takıyorum
  2. R

Anladım hocam çok sağolasın birde hani sıkıntı falan var mıdır nasıl anlarız elektrikle ilgili sıkıntı olup olmadığını bilgili bir abime benziyorsun yardımcı olursan bana çok mutlu olurum 😊 1718915026 Kontrol kalemiyle falan anlaşılır mı
  3. R

Hacı çıkardım şimdi ama sıkıntı olmaz artık deme nasıl anlayabilirim 1718912611 Hocam bide büyük haporler bass ayari falan var pcye takınca pat ediyo
  4. R

Eski hilgisiysrimda statik elektrik vardı ondan dolayı yandı ve fişe topraklama yaptık akım korumalı priz aldık yeni PC aldık ama ben eski pcimde kullandığım hoparlöri bu pcye taktım sıkıntı olur mu
  5. R

Steam bedava hesaplar

Hocam ben sadece hesaba girmekten bişi olacağını pek sanmıyorum ama çok teşekkür ederim uyarılarınız için bir daha dikkatli olacağım hayırlı bayramlar
  6. R

Steam bedava hesaplar

Kral illagel kısmını bilmiyorum işte sonradan uyandım teşekkür ederim ama Türk hesapları değildi steamdekiler
  7. R

Steam bedava hesaplar

Hocam şimdi bişi olmaz deme korkutmayin beni
  8. R

Steam bedava hesaplar

Hocam ben çalmıyorum dcde veriyorlar
  9. R

Steam bedava hesaplar

Yok hocam asseto Corsa almıştım tek lise öğrencisiyim param yetmiyor oyunlara o yüzden normalde sevmem ve yapmam böle şeyleri 1718654071 Çalıntı kartlardan başıma CC den falan bişi gelmesin hocam alakası var mı onla 1718654112 Hocam kendi hesabımdan çıkıp yaptım
  10. R

Steam bedava hesaplar

Discorda gezinirken bedava Steam hesap veren sunucu gördüm merak ettim ve girdim bı kaç tanesine oyunlarında yükleyip kurdum büyük ihtimalle çalıntı hesaplar sıkıntı gelir mi başıma ilerde basım ağrır mı pek anlamıyorum bu konulardan yardımcı olursanız sevinirim
  11. R

Pcyi kullanırken fanlarin hepsi durup çalışıyor

Bu sorun yeni olmaya başladı arkadaşlar dün bostauken oldu aynı şey bugün CS go oynarken oldu nasıl düzelir bilen var mı sorun nedir
  12. R

Arkadaşlar goggle Play'den kartım kalkmıyor

Tamamdır yaptım teşekkürler
  13. R

Arkadaşlar goggle Play'den kartım kalkmıyor

Goggleden kartımı silmeye çalışıyorum home workaut ve Twitch aboneliğini gösteriyor son ödeme tarihi geçti diyoreama ben öyle bir şey aldım kartım tosla lütfen yardım edin
  14. R

bilgisayarı açınca ekran bazen gelmiyor

Bazen monitöre görüntü gelmiyor güne 1-2 oluyor yeni sistem RTX 2060 ekran kartı var sebebi nedir
  15. R

Çözünürlüğü değiştirdim ve ekran bulaniklasti

Benim monutorun çözünürlüğü düşük bende 1080pye aldım nasıl duracak diye bulanık oldu önerilene alıncada dahada kötü oluyor napabilim
Geri