Rena isimli üyenin son içerikleri

1. R

20 dolar yatırımlık skin önerisi

Merhabalar başlık açıklıyor haftalık droplardan 20 dolar birikti bunlarla bir skin alıym dursun bi ara bynogame'den falan nakite çeviriym diyorum yatırımlık dediğime çok bakmayın değerini korusa belki biraz artsa yeter amacım skini bir süre kullanıp sıkılınca nakite çevirmek ak47 frontside misty...
  2. R

Android için kablosuz powerbank önerisi

Merhabalar 1000 tl bütçem var Samsung S22 cihazımın pili günü çıkarmadığı için kablosuz powerbank arıyorum kablosuz olması önemli 15 watt kablosuz olursa çok iyi olur kapasitesi o kadar da önemli değil gerekirse 1-2 günde bir şarj edebilirim
  3. R

Bu şekilde bir sistem nasıldır?

vram sikinti hocam ki zaten b580 native olarak ikisinden de guclu dlss ile pek isim yok zaten
  4. R

ne acidan
  5. R

tamamdir cok tesekkurler destegin icin
  6. R

peki sogutucu alana kadarki 1-2 haftada fazla isinmadan falan islemci zarar gorur mu sikinti yasar miyim
  7. R

bu sekilde satin aldim tesekkurler. islemcinin stok fani var degil mi bu sekilde, sogutucu almam 2-3 hafta surebilir o surede idare etsin yeter
  8. R

Bu sekilde bana da daha mantikli geldi tesekkurler 1737268618 intel islemci almayi dusunmuyorum hocam
  9. R

7500f'e yükseltmek için 1500 tl istiyor, soğutucu da eklesek fark 2000 TL'ye çıkıyor işte
  10. R

Bu şekilde bir sistem alacağım fakat birkaç sorum var (bütçe monitör dahil 31000) (soğutucu bütçem çıkışmadığı için almadım zaten kış ayındayız diyerek 2-3 haftaya onu da çözeceğim) Bilgisayar parçası markaları hakkında bilgim yok, burada seçtiğim parçalardan gözünüze batan üzer dediğiniz parça...
  11. R

Lenovo Legion Slim 5 alınır mı

https://www.hepsiburada.com/lenovo-legion-slim-5-amd-ryzen-7-7435hs-16gb-1tb-ssd-rtx4070-windows-11-home-16-wqxga-tasinabilir-bilgisayar-83ex0021tr-p-HBCV00006YT83G?magaza=Hepsiburada Alınır mı, panel kalitesi nasıldır, RAM'i yükseltilebilir mi?
  12. R

TUF A14 2024 Alınır mı?

tekrar yazıyorum ikinci el buldum bir tane zephyrus fikrinizi merak ettim bir de rami yükseltilebiliyor mu bu modelin? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-rog-zephyrus-g14-ga403uv-qs133-ryzen-9-8945hs-16-gb-1-tb-ssd-rtx-1202165320/detay
  13. R

TUF A14 2024 Alınır mı?

peki teşekkürler yardım için
  14. R

TUF A14 2024 Alınır mı?

teşekkürler. aklım hala tuf a14te ama, yükseltilemez dediniz içinde iki adet 8lik ram bulunuyor görünüyor bunları çıkartıp 16 16 takamıyor muyuz çok bir bilgim yok bilgisayarlar hakkında
  15. R

TUF A14 2024 Alınır mı?

game garaj firmasıyla ilgili deneyiminiz veya bi tanıdığınız falan var mı alan? yurt dışından bir şekilde türkiyeye gönderdim garanti için diyelim hadi, iyi bir servisi-müşteri hizmeti var mı peki?
Geri