RenMasuta isimli üyenin son içerikleri

1. RenMasuta

Windows update sonrası flicker oluşması(RX 5700 XT)

Maalesef Windows 10 kullanıyorum, 11’e geçmek istemiyorum. 25H2 sürümü Windows 11 için geçerliymiş. Bu bahsedilenin oyun performans güncellemesi olduğunu düşünmüyorum. MPO ile çakışıyor, genel olarak bunun çözülebileceğini düşünüyorum. Umarım böyle olur.
  2. RenMasuta

Sorunun Discord yayınlarında olmaya başladığını fark ettim yayını tam ekrana aldığımda anlık donma sonrası amd çökme raporu ve windows ekranında bile mouseyi her hareket ettirdiğimde ekran titreşmeye başladı her türlü şeyi denedim olmadı çözümü bilen varsa söyleyebilirmi ?
  3. RenMasuta

GoodbyeDPI eskiden çalışıyordu fakat şuan çalışmıyor

splitwire indirerek çözebiliyormuşuz dostum goodbyedpi ın yapımcısın programı içerisinde her şey var. wiresock ile çözdüm ben ve arkaplanda çalışıyor yine hata alırsan veya discord açılmaz ise direk discord ptb yi indirip yoluna devam edebilirsin. Siteyi buraya atıyorum daha fazla yardım için...
  4. RenMasuta

Çözüldü✓ Discord bir anda çalışmamaya başladı

otomatik yapıyormuş pardon teşekkür ederim bu uygulama ile beni tanıştırdığınız için
  5. RenMasuta

evet bunu kurdum wiresock tarafında kullanmaya başladım biraz önce discord başta açılmıyordu fakat discord ptb yi indirttim düzeldi ama halen bye ve goodbye dpi kısmı ile açılmıyor bu programı alternatif bi şekilde arka planda çalışır durumda nasıl ayarlarım her defasında açma olmadan ?
  6. RenMasuta

iss olarak alternatif mi yoksa goodbye dpi ı mı soruyosunuz goodbye yerine bişey denememiştim superonline dışında iss kullanmam yakın çevreme kullandırtmam
  7. RenMasuta

Cloudflare Warp ile girebiliyorum uygulamadan fakat oyunlarda vb şeylerde ping oluşturuyo
  8. RenMasuta

Güncelleme Cloudflare Warp ile girebiliyorum uygulamadan fakat oyunlarda vb şeylerde ping oluşturuyo
  9. RenMasuta

aynı sorun bende de devam ediyor sabah çalışan uygulama birdaha açılmadı format dahil tüm yolları denedim olmadı chatgpt ye anlattım çözemedi ve sorunun discord localappdata daki update.exe dosyasından kaynaklandığını söyledi halen çözebilmiş değilim çözerseniz banada etiket atın şimdiden...
  10. RenMasuta

Merhabalar, Discord kapandığından beri GoodbyeDPI kullanıyorum ve şu ana kadar hiçbir sorun yaşamamıştım. Fakat düne kadar normalde 2 günde bir "ne olur ne olmaz" diyerek sistem geri yükleme noktası oluştururum, bir anda Discord kapandı ve bir daha açılmadı. Şu ana kadar denediğim çözüm...
  11. RenMasuta

Şu pc donanımlarından altın çıkarma mevzusu hakkında bilgi edinmek istiyorum.

başkan bizde arkadaşla bi sermaye yapıp bu işe girmek istiyoruz sizin süreç ne oldu kaç adet ne topladınız kaç gram altın elde ettiniz ?
  12. RenMasuta

Öneri GamePower Lunis L10 24'' 165Hz 1Ms IPS FHD Pivot Gaming Monitör

[H3 id='Bu+monitr+almak+istiyorum+4000+TL+btem+var.+Monitr+hakknda+ne+dnyorsunuz+kullanan+var+m+iyi+mi+alnr+mhttpswww.incehesap.comgamepower-lunis-l10-24-165hz-1ms-ips-fhd-pivot-gaming-monitor-sifir-olu-piksel-garantili-fiyati-82628']Bu monitörü almak istiyorum, 4000 TL bütçem var. Monitör...
  13. RenMasuta

Merhaba arkadaşlar, Son zamanlarda AMD ekran kartı kullanan bazı kullanıcıların özellikle görev yöneticisi açıkken ekranın titremesi (flicker) sorunuyla karşılaştığını fark ettim. Bu sorun özellikle RX 5700 XT ve benzeri modellerde, DisplayPort üzerinden bağlanan monitörlerde gözlemlenebiliyor...
  14. RenMasuta

Çözüldü✓ Jak girişim Çalışıyor olmasına rağmen kulaklığımı görmüyor

Malesef hem anakartımın istediği programı hemde isteğe bağlı güncellemeleri yaptım aygıt yöneticisinden kaldırıyorum fakat yinede görmüyor :/
Geri